Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KONFEDERACIJA

Brazil uz fantastičnog Neymara bolji od Meksika

'Brazil\'s Neymar celebrates after scoring a goal during their Confederations Cup Group A soccer match against Japan at Estadio Nacional in Brasilia June 15, 2013.  REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL  -
'UESLEI MARCELINO'
19.06.2013.
u 23:17

Brazil je pobijedio Meksiko u drugom kolu Kupa Konfederacija 2:0, a golove za Carioce postigli su Neymar (9.) i Jo (92. minuta).

Novi igrač Barcelone doslovce je izluđivao Meksikance, a mrežu je tresao već u devetoj minuti kada je pogodio donji desni kut mreže Corone iz voleja, nakon akcije po desnoj strani Palinha i Hulka.

Pokušavali su u prvom dijelu Carioce preko Neymara, Marcela i Hulka povisiti, no konačnih 2:0 čekali su do sudačke nadoknade drugog poluvremena kada je Neymar probio po lijevoj strani, predriblao dvojicu Meksikanaca i ubacio za Joa koji lako zabija. Meksiko je u drugom dijelu imao nekoliko prilika, mogli su izjednačiti, no to nisu uspjeli...

Neymarove majstorije događale su se netom nakon novih sukoba brazilske policije i prosvjednika na sjeveroistoku Brazila, a uoči utakmice došlo je do novih nereda, a ima i ozlijeđenih.

Prije susreta 30 tisuća ljudi protestiralo je na putu prema stadionu Governador Placido Aderaldo Castelo u Fortalezi, a do sukoba je došlo kad ih je policija pokušala zaustaviti. Ispucavani su i gumeni meci. Inače, Brazlici prosvjeduju jer im podižu cijene karata za javni prijevoz, a država smanjuje financiranje zdravstva i obrazovanja.

Brazil je igrao u sastavu: Julio Cesar, Dani Alves, T. Silva, David Luiz, Marcelo, Fred, Neymar, Oscar, Gustavo, Paulinho, Hulk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije