Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni cuki za Večernji list

'Dinamo je katastrofalan, Hajduk više nema što čekati. Idemo po naslov!'

28.01.2024.
u 07:00

Imaju i Riječani veliki pritisak, a to se vidjelo baš u Splitu. U utakmici u kojoj su se prepali jer većina tih mladih igrača nikada nije igrala u takvoj atmosferi, a to treba moći izdržati. Lako je započeti nešto na dobar način, složiti dobru priču, ali to treba održati, sve je stvar ponavljanja. - rekao je Nikica Cukrov

Komentara 4

BJ
bjmaro
14:23 28.01.2024.

Koliko negativne energije prema Dinamu. Nije to zaslužio . Zagrebački tisak se natječe tko ce vise pljunut.

AN
AnimaTor
08:37 29.01.2024.

Hajduk neće biti prvak ni ove godine , ni dogodine ni idućih godina koje dolaze.Prvo mijesto Hajduka je samo pusta želja , "sto se babi snilo to se babi tilo" Sve jasno.

NO
novabit
14:24 28.01.2024.

Ajmo Rijeko, forza Fiume!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije