Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTI STADIJ

Bivši igrač Cibone bori se za život, otkrivena mu je teška bolest. Objavio je potresnu fotografiju

X screenshot
26.03.2024.
u 16:09

46-godišnji Williams se bori za život jer ima karcinom debelog crijeva. Teška bolest dijagnosticirana mu je prošle godine, a nalazi se u poodmaklom stadiju.

Bivši američki košarkaš Corey Wiliams i nekadašnji član zagrebačke Cibone u karijeri nastupao za niz klubova, a u životopisu mu piše da je godinu dana igrao za Cibonu, za vukove s Tuškanca je potpisao 2008. godine. 'Cibona je dovela 31-godišnjeg tamnoputog Amerikanca koji igra na pozicijama 1-2, što bi se košarkaškom terminologijom nazvalo "combo guardom' pisalo je tada u hrvatskim medijima. 

GALERIJA Dalić je prekrižio četvoricu vatrenih za Egipat

1/14

U Draženovom domu nije ostavio neki pamtljiv trag, a sada je na sebe skrenuo pozornost zbog teške situacije u kojoj se nalazi. Naime, 46-godišnji Williams se bori za život jer ima karcinom debelog crijeva. Teška bolest dijagnosticirana mu je prošle godine, a nalazi se u četvrtom stadiju.

 

 

VEZANI ČLANCI:

Na svojem profilu na platformi X objavio je fotografiju s liječenja, nalazio se u hiperbaričnoj komori. Profesionalna karijera trajala mu je od 1999.do 2016. godine, a najveće uspjehe imao je u australskoj ligi gdje je osvojio nagradu za MVP-ja 2010. godine dok je igrao za Townsville. 

- Što god je potrebno, ja ću odraditi. Što god je potrebno - napisao je Amerikanac i dobio mnoštvo poruka podrške. 

Komentara 4

BP
Besposlen pop
21:46 26.03.2024.

Čemu ovaj članak?

Avatar Žaoka
Žaoka
16:57 26.03.2024.

Ne umire se od raka crijeva. umire se od metastaza koje obično napadaju najprije jetru, jer se nalaze blizu, želuca, bubrega i gušteraću.

Avatar Marko
Marko
16:53 26.03.2024.

Koliko to košta Hrvatsku državu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije