Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS BECKER

Bivša supruga kaže da je slavni tenisač želi uništiti nakon razvoda: 'Sin i ja smo spavali na klupi'

ATP 250 - Stuttgart Open
Angelika Warmuth/REUTERS
06.07.2023.
u 16:27

Becker je nedavno završio u zatvoru zbog zatajivanja imovine vrijedne 2.5 milijuna funti i proglašenja bankrota, nakon što je privremeno izašao vratio se u rodnu Njemačku

Lilly Becker, nekadašnja supruga slavnog njemačkog tenisača Borisa Beckera, ispričala je detalje razvoda te je  otkrila da ju slavi tenisač želi uništiti jer ga je napustila. 55-godišnji Boris Becker nakon izlaska iz zatvora nastavlja puniti naslovnice tabloida, a njegova bivša žena nema mira i pet godina nakon razvoda braka koji se dogodio 2018. godine nakon 10 godina zajedničkog života. 

- Ostavila sam ga 2018. i on mi to nikad neće oprostiti. Ne ostavljaš Borisa Beckera. Od tada me želi unišititi - rekla je manekenka o burnom braku za njemačke medije. 

Također je rekla kako su ona i sin Amadeus, kojeg je dobila s Borisom, prvu noć nakon što ga je ostavila, proveli na klupi u kafiću, ali i da joj je slavni tenisač bio nevjeran tijekom braka. 

O šesterostrukom pobjedniku Grand Slama snima se i dokumentarac Boris Becker: Uspon i pad, a u njemu će Lily govoriti o dramatičnim detaljima tijekom braka. 

VEZANI ČLANCI:

- Navikao je da može upravljati i manipulirati drugima. Ali neću mu dopustiti da mi stavi brnjicu, čak i ako opet krene na mene sa svojim odvjetnicima. Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnijeti njegove laži i loš karakter. Nisam dobila odgovore na svoja pitanja. Jednostavno se više nije dobro ponašao prema meni - rekla je. 

lilly becker leaving home in a taxi lilly becker leaving home in a taxi"n"nFeaturing: lilly becker"nWhere: England, United Kingdom"nWhen: 09 Oct 2017"nCredit: WENN.com WP#ABC/ZDS /WENN/PIXSELL
Foto: WP#ABC/ZDS

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barba56
01:06 20.10.2023.

Cuj hoce je unistiti , pa to si ti radila kad mu je najgore bilo . Od kako nema Borisa nitko vise ni ne zna za tebe .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije