Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav gospodin

Benzema je bio apsolutni pobjednik večeri: Uzeo zlatnu loptu te doveo suprugu i djevojku

2022 Ballon d'Or
BENOIT TESSIER/REUTERS
18.10.2022.
u 23:16

Ovaj potez više gotovo pa sigurno neće napraviti nijedan dobitnik prestižne nogometne nagrade.

Francuski nogometaš Karim Benzema bio je prva zvijezda večeri u Parizu. Ne samo zato što je osvojio laskavi trofej, prvi put u svojoj karijeri, već i zato što je uradio nešto što nitko prije nije, a vjerojatno ni neće napraviti.

Zvijezda Reala je na gala večer stigla u društvu supruge i djevojke. Benzema je u odličnom odnosu sa suprugom Corom Gauthier, iako francuski mediji pišu da duže vrijeme ne žive zajedno. Imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Cora je bila na pariškoj ceremoniji kao pratnja njihovom sinu Ibrahimu, dok je kćerkica ostala kod kuće.

h

 

No, ima i druga strana priče, zgodna Jordan Ozuna stigla je zajedno sa Benzemom na svečanost. Manekenka je odnedavno u vezi sa igračem Reala. Javnost je za to saznala ljetos, kada su se njihove zajedničke fotografije pojavile na društvenim mrežama.

Supruga nikada nije komentirala njegovu vezu, dok je Benzema musliman, a prema njihovoj vjeri, muškarac može imati više od jedne žene. 

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

Komentara 1

AY
Aysun
06:15 21.10.2022.

Da, da sigurno je musliman jer je doveo dvije žene??? Nigdje niste napisali da se i ova druga udala za njega a da je ova prva žena pristala da dovede drugu ženu u kuću..Ajde se prvo malo raspitajte kod muslimana koji stvarno prakticiraju Islam kao religiju u vezi ovog slučaja braka sa više žena u Islamu što sve taj muškarac mora ispuniti da bi mogao imati više žena. Prvo mora naći takve žene koje su spremne prihvatiti takav brak a takvih žena je jako malo...previše komentirate stvari o kojima i nemate nekog znanja. Ovaj je musliman samo na papiru jer mu je ova prolaznost očigledno važnija od Ahireta pa ne vidi što radi pogrešno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije