Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas je okupljanje
Povratak na članak

BBB-i detaljno objasnili zašto je Mamić odgovoran: 'Upozorili smo ga da će doći do ovoga'

"Klub je uspješno zataškao i nešto što mi ne bismo spomenuli da to nije priznao “fan klub”, a to je da su njihovi “prijatelji kluba” pali i u Škotskoj na putu na utakmicu protiv Celtica s hladnim oružjem, skalpelima i noževima"

Komentari 77

ZO
zoom
15:22 31.10.2014.

drugovi "antimamićevci", mislite li da ste bolji od mamića ili fan cluba dinamo? e pa niste niti malo, dapače!.... a nama, običnim navijačima koji nismo u niti jednom taboru, pun je k..... vašeg prepucavanja, sukoba, uvreda, primitivizma i vulgarnosti koje gledamo svaki dan po ulicama ili na svakoj utakmici dinama!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
15:29 31.10.2014.

Nema sta, sve fini momci, svaka majka bi ih pozelila za zeta.... :-) Mentalno deficitarna delikventska bagra... bolje stadion duhova, nek da ovakovi tam caruju

VL
Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
15:29 31.10.2014.

kOLIKO TO VAS IMA 10 TISUĆA,20,ILI MOŽDA MILION.

VL
DU
Deleted user
15:33 31.10.2014.

Najgore od svega u ovom tekstu je to što ne znaš tko ga potpisuje, pojedinac ili udruga? Ili BBB-i? Ali tko su BBB-i? Transparent? Užas.

VL
LU
lukabulic
16:48 31.10.2014.

-ko ovima viruje ko oni -je

VL
DE
Dex
16:53 31.10.2014.

i tim boysima je mamić isto dao na korištenje prostor pa su non stop po ulici odjekivale cajke iznutra a policija malo, malo radila racije tražeći drogu i oružje ..... i onda je dinamu dopizdilo bahaćenje boysa i neplaćenje režija za taj prostor pa su im ga ukinuli a od tada im je mamić kriminalac i najveći neprijatelj ....

VL
AU
aussieboy
16:47 31.10.2014.

Vecernji je jedini medij koji je prenio ovo pateticno priopcenje!!!! Index postaje ozbiljniji medij nego Vecernji!!!!

VL
DU
Deleted user
16:24 31.10.2014.

Da ne povjeruješ i još vam večernji da prostor za objavu ovih gluposti.

VL
TT
tik tak
15:54 31.10.2014.

Koja je ovo rulja,pa zar vi nemate drugog problema osim bauljanja ulicama i galame protiv Mamića, ja mislim da je vama previše lijepo kad imate vremena i volje naganjati drugu isto tako besposlenu rulju.Kad biste vi imali probleme kao što ih imamo mi obicni građani nebi vam palo na pamet kreštanje i tučnjava vec bi svo vrijeme i energiju usmjerili na goli opstanak kao i ostali.Ovako se troše naši novci iz proračuna za plačanje policijskih i zaštitarskih službi koje sprecavaju vaše sukobe. Ja bih vas pustio da se međusobno istrijebite i nebi bila nikakva šteta jer od vas ovo društvo ionako nema nikakve koristi!!!

VL
FI
Fisherman
17:05 31.10.2014.

Pa ti pravedni dusebriznici i uzurpatori naziva BBB, koji se tu zale i kukaju trebali bi znati da su prekjucer njihovi pripadnici napali HVIDRU- Sesvete. Pazite Hvidru- nesto Hrvatsko najsvetije.To samo govori dovoljno o njima samima a pogotovo o njihovimm vođama.Svako ono priopcenje Fan kluba navijaca izgleda jako istinito poslije ovoga.Da podsjetim-optuzuju ih da su vođe nazovi ovih BBB u sprezi sa strankom na vlasti.Kazu da ih placa SDP, vidio sam slike gdje su neki od njih(najvazniji) na festi sa Bernardicem.Tu se zale kako pripadnici Fan kluba hodaju naoruzani a nepitaju se zašto?Zato jer ti nazovi BBB dolaze djeci pred osnovne i srednje skole i premlacuju jer su ovi uzeli vaucer i otisli na stadion dati potporu voljenom klubu. Ili zato sto po borongaju razbijaju kafice u koje zalaze pripadnici Fan kluba,ili zato sto dođe njih 60 covjeku na posao i tamo pretuce njega i covjeka koji nema veze snjim.Mozda je to razlog zasto hodaju naoruzani,a poslije ovoga zacudilo bi me da se nenaoruzaju automatskim oruzjem.

VL
ST
Stojko
15:51 31.10.2014.

Mislim da je Mamić kriv i za sve poplave ove godine.

VL
Avatar think pink
think pink
16:00 31.10.2014.

zašto se sada bbb-ovci na zapitaju koliko košta policijsko osiguranje ove njihove besmislene kolone. to pitanje inače uvijek postave kad se organizira kolona ponosa

VL
ZE
ZemljaJeRavna
16:13 31.10.2014.

Nekad smo iz Slavonije u kolonama automobila išli za Zagreb na utakmice. Kod starih hrastova se družili sa Vukovarcima, Županjcima, Vinkovčanima, Brođanima, ekipama iz Ivankova, Valpova, Đakova, Gradiške itd... Zatim ponovo u koloni svi zajedno do Maksimira. Nekad nam jee smetao Canjuga, pa smo svejedno išli na istok, i u inat njemu dizali transparent DINAMO SVETINJA....Sada više ne idemo, ali ne zbog Mamića.

VL
BU
budagigo
17:26 31.10.2014.

Evo procitao sam ovo priopcenje i jako me je kosnulo-salim se.uopce me ne zanimate,godinama ste mi strasno antipaticni,muka mi je svaki puta kada otvorite pogane gubice na utakmici.odvratni ste.igraju dinamo i zadar utakmicu u cast gotovine,a vas par stotina naa istoku sa alibi transparentom par minuta klicete gotovini ,a onda cijelu utakmicu prostakluk i vredjanje.gledam ljude i zene na tribini kako se pogledavaju ,nije da je ostatak stadiona bio ispunjen ali dobar dio si je poslje tih gadosti dobro razmislio zeli li se smrzavati na maksimiru uz zvucnu kulisu " jednih i jedinih neponovljivih bbb" .nije vam ovo split,nije vam ovo i pape i dida bili su torcida.ovo je zagreb dinamov grad u kojemu ste vi manjinci.odite na futsal! Dosadno a?nije to pozornica dostojna vasega velikoga slavohlepnog ega?! Steta za vas sto vam je samo ego velik.

VL
PE
pekec
16:14 31.10.2014.

Vidim jako nevine navijace koji se pod kapuljacama i suncanim cvikama skrivaju a kam vi to idete na koju misu jeste li vi ministranti ? ja jos nikad nisam bil v kapuljaci u Maksimiru i nemam se kaj skrivat ii nikavkve zlo namjere .

VL
BR
bross
19:38 31.10.2014.

zakaj uopce idam citati ovakva priopcenja

VL
KL
klint
10:29 01.11.2014.

A gdje su navijači? Molim policiju da meni i mom desetogodišnjem sinu osigura nesmetani ulazak na stadion

VL
SP
spremni0
18:12 31.10.2014.

koje nebuloze ovi pišu, vođa im cinker koji jad ode ekipe

VL
GE
genšer
15:23 01.11.2014.

nažalst razni krimnalci i idioti pišu ova "priopćenja"...večina dileri,šverci,kamatari a na žalost i večernji im dao prostora..hmm kao da ih podržavete u njihovim kriminalnim radnjama........

VL
GE
genšer
15:38 01.11.2014.

Ko policajac sa dugogodišnj% vas sam privodio za razna teška kaznena djela,pljačke,dilanje droge,razbojništva,kametarenje.nanošenje teških tjelesnih ozljeda,oštečenja tuđe stvari,pljačke dučane i benzinske pumpe po hrvatskim gradovima..Na žalost zadnje tri godine se politika koristi sa vama (Jovanović,Josipović,sdp) za svoje minorne i marginalne ciljeva...Nadam se da će sljedeće godine nakon promjene vlasti sudstvo uistinu postati samostalno,nezavisno i večinu vas poslati na zaslužene dugogodišnje zatvoske kazne a ne držati presude po ladicama, te samim time više nečete biti u mugočnosti trovati 14-15 goišnju djecu i činiti dalje gore navedena kaznena djela

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.