Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani igrači

Baturina: 'Dva dana smo se pripremali baš za te situacije i svejedno dobijemo gol. Nemam komentara'

Mladi Vatreni porazom od Španjolske ispali s Europskog prvenstva
Foto: Eduard Vinatoru
1/6
25.06.2023.
u 10:44

"Španjolci su bili bolji i zasluženo pobijedili", rekao je Martin Baturina nakon izgubljene utakmice protiv Španjolske kojom je Hrvatska izgubila sve nade za prolazak skupine. Ukrajina i Španjolska imaju po šest bodova, dok Hrvatska i Rumunjska nemaju niti jedan. Priliku za počasnu pobjedu imat će u utorak protiv domaćina Rumunjske.

Poražavajuća večer je za hrvatskom U-21 nogometnom reprezentacijom. Nakon poraza u prvoj utakmici protiv Ukrajine, u drugom kolu zaigrali su protiv Španjolske. Prvi i jedini gol u utakmici pao je već u 20. sekundi što je najbrži gol u povijesti U-21 europskih prvenstava.

Španjolci su prošli po desnoj strani hrvatske obrane, a na sigurno je loptu pospremio Abel Ruiz. Utakmicu je komentirao i vezni igrač mlade hrvatske reprezentacije, Martin Baturina.

GALERIJA Euro U21: Hrvatska se drugim porazom oprostila od prvenstva

Mladi Vatreni porazom od Španjolske ispali s Europskog prvenstva
1/5

"Došli smo pobijediti utakmicu, nismo uspjeli. Španjolci su bili bolji i zasluženo pobijedili. Dva dana smo se pripremali baš za situacije iz koje smo primili gol već u dvadesetoj sekundi, proučavali kako to oni rade i svejedno dobijemo gol", rekao je pa zaključio:

VEZANI ČLANCI:

"Nemam komentara, pomalo smiješno. Poslije tog pogotka smo promijenili sustav i bili smo bolji. Možda su se Španjolci povukli jer su imali povoljan rezultat, ali jednostavno su bolji, nema tu priče."

VIDEO Dalić: 'Svima nam je teško, ali mislim da smo napravili sjajnu stvar'

Komentara 3

DU
Deleted user
13:05 25.06.2023.

Pažnja koncentracija brzina znanje iskustvo. Može i - bolje.

ST
strelabožja
13:03 25.06.2023.

Igrači razočarani? Kaj god, oni su razočarali. Bojim se da je neki dan u Rotterdamu bio zadnji susret u kojem je Hrvatska mogla parirati Španjolskoj. Ova generacija U21 je dvije štufe slabija od Španjolaca. Do seniorske momčadi biti će i tri. Obrana šuplja k'o sir, vezni red igra bez okomitih dodavanja, u napadu jedini Beljo, totalno izgubljen, bezkoristan. Budućnost izgleda više no jadno.

BS
Berekin ST
11:52 25.06.2023.

Porazavajuce? Ne! Samo bolna istina. U HNSu ocito jos drmaju privatni interesi i laze tko god kaze da nije. Igrac koji igra za reprezentaciju ima bolju reklamu a time i cijenu i to bi bilo u redu da - igraju najbolji igraci koji su to zasluzili. A hajduk ima najbolju U21 obranu a igra samo Sigur. Sta rec... F

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije