Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorak poraz

Izbornik Skočić nakon poraza: 'Teško nam je. Rani gol ne smijemo dobiti tako olako'

Mladi Vatreni porazom od Španjolske ispali s Europskog prvenstva
Foto: Eduard Vinatoru/PIXSELL
1/6
25.06.2023.
u 00:14

"Predstavljamo Hrvatsku tako da je važna i zadnja utakmica. Ovo je malo mlađa ekipa koja ima potencijala u budućnosti", kazao je izbornik Dragan Skočić nakon poraza od španjolske U-21 reprezentacije.

Hrvatska U-21 reprezentacija ponovo je poražena na Europskom prvenstvu. Nakon Ukrajine, u skupini B uspješni su bili i Španjolci. Utakmica je završila rezultatom 1:0, a Hrvatska je time izgubila svaku priliku za plasman u četvrtfinale. Nakon dva kola u skupini, Španjolska i Ukrajina vode sa šest bodova, a domaćin Rumunjska također nema prilike za prolaz.

"Zaslužili smo više od minimalnog poraza. Možda mogu prigovoriti za rani gol koji ne smijemo dobiti tako olako. Nije bilo lako poslije toga gola pritiskati i pokušavati. Znamo kakva je Španjolska. Nezadovoljan sam, ali mislim da smo zaslužili više od 1:0", rekao je izbornik Dragan Skočić.

GALERIJA Hrvatska ponovo poražena na Euru: Nema više prilike za četvrtfinale

Mladi Vatreni porazom od Španjolske ispali s Europskog prvenstva
1/5

Hrvatska u utorak igra protiv Rumunjske. "Predstavljamo Hrvatsku tako da je važna i zadnja utakmica. Teško nam je. Ovo je malo mlađa ekipa koja ima potencijala u budućnosti", najavio je izbornik.

VEZANI ČLANCI:

"Uvijek kad izgubiš, zamjeraš sebi, ali bespredmetno je sad govoriti o tome. Svi pobjeđujemo i svi gubimo. Žao mi je što smo ispali, svi smo tužni u svlačionici. Treba se držati dobrih stvari, a ne bih pričao o pojedincima. Dobili smo širu sliku o svima", zaključio je izbornik Skočić.

VIDEO Zlatko Dalić posebno pohvalio jednog vatrenog: 'Odigrao je sjajno kao i svi drugi'

Komentara 6

T2
Tomo_20
13:19 25.06.2023.

Nisi ti za trenera i adio nemoj nikad ni da budes trener!!!!

DI
Dingač
10:25 25.06.2023.

svaka čast dvojici igrača, sve ostalo je jad i bijeda. kada je igrač zadovoljan, fauliranjem protivnika dva puta u duelu, treba ga odmah poslati kući. ali za U21 su igrali tatini i mamini sinovi pa bi HNS trebao sve to preispitati. imamo puno kvalitetnije i jače igrače u drugoj ligi. ekipa iz U 21 je naprosto korumpirana, inače ti igrači ne bi bili jučer na terenu blamirali Šahovnicu.

BA
bacenheider
09:13 25.06.2023.

Moj Skocicu,protiv Ukrajine jedan nula,igrac prolazi nasa cetiri igraca i zabija za jedan nula.Jucer nakon dvadeset sekundi lagani gol.Tako se ne vodi reprezentacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije