Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Barcelona želi Brozovića? U toj priči ima nekih manjkavosti...

Marcelo Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
1/5
17.01.2023.
u 07:00

Marcelo je imao problema s listom još na Svjetskom prvenstvu, pogotovo uoči utakmice protiv Brazila, ali inzistirao je da zaigra za Hrvatsku jer mu je to bitnije od svega.

Ako je vjerovati pisanju talijanskih i španjolskih medija, Marcelo Brozović na korak je do transfera u Barcelonu. O tome se nagađa već danima, s time da su jučer brojni mediji pisali da su Barcelona i Inter otvoreni za razmjenu na relaciji Brozović – Kessié. Ipak, u cijeloj toj priči ima nekih manjkavosti jer, kako doznajemo, Brozović ima velikih problema s ozljedom lista pa zvuči čudno da ga Barca želi dovesti.

Marcelo je imao problema s listom još na Svjetskom prvenstvu, pogotovo uoči utakmice protiv Brazila, ali inzistirao je da zaigra za Hrvatsku jer mu je to bitnije od svega. Ozljeda se tada pogoršala, a nagađa se da je nakon Mundijala kontrolni pregled pokazao veliku rupturu mišića. Takve ozljede i mlađe igrače znaju iz pogona izbaciti na nekoliko mjeseci, a igračima poput Brozovića, koji je u 31. godini, moglo bi trebati i dulje za oporavak.

U takvoj situaciji bilo bi zaista čudno da ga katalonski div želi dovesti kad je u takvom stanju, a teško je vjerovati da čelnici kluba nisu upućeni u zdravstveno stanje čovjeka kojega žele dovesti. Uostalom, morao bi proći liječnički pregled pa bi se ionako sve otkrilo. Klubovi koji rade velike transfere u zimskom prijelaznom roku očekuju od svoje nove akvizicije da odmah uskoči u kopačke i da im u aktualnoj sezoni pomogne ostvariti ciljeve. Jasno je da Barca od Broza to ne bi mogla dobiti, u najmanju ruku u prvih mjesec, dva dana. A onda još i prilagodba na nove suigrače, sustav igre... Zbog svega toga taj transfer u ovom trenutku nije realan, izglednije je da se dogodi na ljeto. Naravno, budu li svi i dalje zainteresirani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije