Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez medalje
Povratak na članak

Babić pokazao da nije dorastao za izbornika, smjena će biti u utorak!

Komentari 46

LE
Lester
14:12 30.01.2017.

Najbolje da nam izbornik bude novinar Damir Mrvec. S njim na celu reprezentacije bi vladali svjetskim rukometom narednih 20 godina i osvojili bi duplo vise zlatnih medalja od Francuza.

VL
KA
Karloho
14:32 30.01.2017.

Po ovo kriteriju trenere Njemacke ,danske,Spanjolske bi trebalo smjestiti u zatvor,jer su izgubili utakmice i ispali prije nas. Hrvatsku nije pobijedila ni Norveska,a jos manje Slovenija kojima je trener u zadnjih deset minuta dao "strucan savjet" ajdmo pobijediti,Hrvatska je pobijedilaa samu sebe.U ovoj situaciji mogao je biti trener bilo tko najvjerojatnije se ne bi nista uradilo,nasa ekipa se jednostavno ugasila.Babic je sjajan trener i odlican covjek,a cetvrto mjesto je uspjeh.Tko bi s ovom reprezentacijom napravio vise,nitko sigurno. Da je Horvat zabio sedmerac,sada bi ovi pljuvaci po treneru i njegovu taktiku i strucnost dizali u nebesa. Pustite trenera i strucni stab da rade,uostalom kad je bio Lino i Goluza opet nisu valjali nekima. Prvenstvo je bilo stresno i tuga za propustenim je velika,ali od uspjeha ili neuspjeha nekada te dijeli sekunda pa i manje...

VL
DU
dubrix
15:27 30.01.2017.

Ajme trkeljenja, Mandalinića je uveo, a ovaj puknuo na gornju tribinu... Inaće, ovakvih je komentara bilo i kada su Linu smjenjivali....

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
16:22 30.01.2017.

Ovaj članak je u rangu onog "što bi bilo kad bi bilo",totalno promašen i nepotreban.Ako se ne varam isti ovaj novinar je poslije Španjolske govorio kako je Babić vrhunski stručnjak i taktičar tako da je gospon Mrvec samo još jedan u nizu generala poslije bitke.

VL
JO
jojojo
14:59 30.01.2017.

od clanka do komentara se vidi koliko zlobe ima u hrvatskoj. steta!

VL
DU
Deleted user
14:25 30.01.2017.

kako..sad odjednom smjena..ol je pita suprugu i ona rekla..da..

VL
KB
kbr
15:31 30.01.2017.

koji odvratan članak, mene bi sram bilo ovo potpisati

VL
Avatar jumanji
jumanji
19:10 30.01.2017.

treba ga mijenjati

VL
MK
marko.kosmicki
15:13 30.01.2017.

a tko će smijeniti ove glupe face u savezu koje su tog istog trenera postavile

VL
DU
Deleted user
14:58 30.01.2017.

Koja je ovo totlana glupost? Da je slučajno Horvat dao gol iz sedmerca što bi onda govorili? ZNači ako je itko kriv ond aje to Horvat!

VL
DU
dubravkai16
17:15 30.01.2017.

Prije Babića svakako treba smijeniti i Gobca, što je on nezamjenjiv, figurira i bogati se kao Mamić u Dinamu. Gobac - ODLAZI.

VL
BO
bongi
15:06 30.01.2017.

Nadam se da ćemo se za sva vremena riješiti Babića i cijelog "stručnog" stožera. Sve što su radili od kad su izabrani je katastrofa, uključujući i broncu u Poljskoj. To je grupica arogantnih, neozbiljnih, nezrelih, lijenih i infantilnih jebivjetara koji olako rasprodaju svoj ugled iz igračkih dana (Balić i Metličić), što je njihov problem, ali i ugled reprezentacije, što je nacionalni problem koji nemoramo trpjeti. Igračima svaka čast na svemu, pokazali su junačko srce ali su bili katastrofalno vođeni.

VL
KE
kentie
15:35 30.01.2017.

Ajde Želkec, mam kod župnika na ispoved po onoj: oprosti im oče ne zanju kaj povedaju i popevlaju ovi tu i tamo. i zato Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, ne dopusti ovom tolvaju da vodi mušku repku ikad, pa čak ni žensku ako se uprizori Gospa od Sinja...aa...meeen...

VL
JO
josip2505
15:45 30.01.2017.

Podrška rukometašima i cjelom timu posebno Babiću.Malo više sreće ušli bi u Finale.Trebamo im dati još jednu šansu!!!

VL
Avatar white socks
white socks
18:19 30.01.2017.

Svi su govorili da je četvrtfinale maksimalan doseg i cilj a sada se polufinale proglašava za neuspjeh!?!? Katastrofu čak!

VL
KE
kentie
15:28 30.01.2017.

A kad sm protiv tog Babića pisao prošle godine nakon debakla u Riju, banirali ste me ba tri puta, jel sam rekao da se posvađao sa pola naših intarnacionalaca, da je bez pardona, bontona i rezona spustio rampu repke npr. jednom Voriju (btw. onaj otpadak na kraju tekme protiv Norgea, pospremio bi u mrežu), pa Buntiću, pa braći Valčić, pa i Čupiću, Karačiću, Bičaniću-sve su to za njega old timeri dobri za muzej F. Budickog-ma moš misliti i šiziti u beskraj. Po njemu jedan Omeyer, zbog svojih godina ne bi mogao ući ni u svlačionicu, a kamoli na parket. Onda pol repke su mu putnici-namjernici i turistički gledatelji na klupi, eventualno arlaučka gomilica za nabrijavanje atmosfere, a ne za ozbiljno igranje. Pa kome to taj lik baca pijesak i prašinu u oči? Al dobro upravni odbor Saveza bu sjutra donesel lijek i pravorijek protif ovakve blasfemije i loše kemije.

VL
BU
Bubalamala
14:54 30.01.2017.

Tko god da bude trener, osim što je stručan treba biti ozbiljan i odgovoran samo ne šarlatan !

VL
UR
urbanum
15:09 30.01.2017.

Isti list i ista redakcija koja je uoči polufinalne utakmice s Norveškom preko naslovnice dala prostora navodnoj izjavi Line Červara o tome kako će Hrvatska u finalu osvojiti zlati sada u ovom sramotnom tekstu ruga se i ponižava izbornika Babića. To je znakovit primjer bijede hrvatskog sportskog ali i ukupnog novinarstva. Bijedno da bjednije ne može biti. Kao ljubitelj rukometa i hrvatske reprezentacije odbijam i samu pomisao da takav tip novinarstva ima pravo predstavljati glas javnosti. Najprije euforično dizati tenzije i glorificirati igru protiv Španjolske a vrlo kratko nakon toga vrijeđati na način ovog novinara sramota je koja govori o kakvom tipu sportske kulture se u hrvatskim medijima radi. To je dno dna i ne zna se što je gore način na koji se tretiraju pobjede ili način na koji se govori o porazima. Tako dugo dok se javnost odlučno ne suprotstavi ovakvoj sportskoj kulturi i novinarstvu plaćati ćemo skupu cijenu i umjesto poštovanja prema trudu i borbenosti naših sportaša ( i ne samo njih ! ) sramotiti se pred nama samima. Rukometaši bi trebali zaista trebali odbijati surađivati s ovakvim novinarima i omogućiti takvu selekciju u medijima koja će pismenim i sportski kultiviranim ljudima dati prostora i mogućnosti za napredak.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
16:14 30.01.2017.

gobac kao mamić, svih mijenja samo je on nedodirljiv!

VL
BL
Blekpanther
18:06 30.01.2017.

Ako smo imali boljih igraca od Mandalinica,Stepancica,Cindrica ili Stevanovica a Babic ih, nije zvao onda je kriv, ali ako ih nema nemoze biti kriv Babic! Ovi Mrveci nisu vjerovali ni dace proc grupu a kamoli jos Egypat i Spanolsku aku a sada likuju i pozivaju na smjenu. Zasto ne priznati Norvezani i SLovenci jednostavno bili bolji!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.