Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blanka Vlašić u Lausanni

Za stoto natjecanje i skok preko dva metra pit će se - butelja

'24.06.2011., Split - Balnka Vlasic prilikom skoka na tradicionalnom skakackom mitingu koji se ove godine odrzava na rivi. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
30.06.2011.
u 10:32

U Lausanni je u bacanju diska trebala nastupati i Sandra Perković, no, nažalost, mora čekati kaznu IAAF-a zbog dopinga

Blanka Vlašić nastupa večeras na mitingu Dijamantne lige u Lausanni. Trebala je nastupiti i Sandra Perković, no, nažalost, mora čekati kaznu zbog dopingiranja. Za Blanku će to natjecanje biti posebno.

- Preskoči li dva metra, bit će joj to stoto natjecanje na kojem je to uspjela napraviti. Mislio sam da će to biti u Splitu, ali nije. Nije važno. Butelja najkvalitetnijeg vina već je spremna i popit ću je bez problema - rekao je raspoloženi Joško Vlašić, Blankin otac i trener.

Samo je jedna visašica u povijesti na više od sto natjecanja preskočila dva metra ili više - Stefka Kostadinova. Da je Blanka dostigne morala bi na još 29 natjecanja preskočiti tu čarobnu visinu. A to je i te kako moguće, može se to dogoditi već do Londona 2012. godine. Blanka je do sada dva metra ili više preskočila 157 puta.

- Kada dvjestoti put preskoči dva metra, otvorit ću bačvu vina i častiti sve novinare - istaknuo je Joško Vlašić.

Blanki će večeras konkurencija biti Ema Green koja ju je pobijedila u New Yorku, Ana Čičerova, Svjetlana Skolina, Vita Stjopina i Venelina Veneva. Meteorolozi za večeras prognoziraju kišu, što za našu najbolju atletičarku nije baš najbolja vijest.

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:42 30.06.2011.

ČETIRI DANA ZA REDOM PROŠLI SU SVI PROGNOZIRANI PAROVI (18 PAROVA - pogledajte arhivu). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

OB
-obrisani-
14:55 30.06.2011.

DVA DANA ZA REDOM PROŠLI SU SVI PROGNOZIRANI PAROVI (10 PAROVA). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije