Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALOV INSAJDER

Athletic: Perez je bijesan zbog Modrića. Ne želi Hrvata u prvih 11 i to je ponovio nekoliko puta

Luka Modri? ispisao povijest! Hrvatski kapetan osvojio Zlatnu loptu
Foto: EXPA/ Pressesports/ Alain Mounic
1/6
26.09.2023.
u 08:43

​Perez želi zamijeniti iskusne igrače onim mlađima poput Bellinghama na čijem je dolasku inzistirao, a uz njega Ancelotti u rosteru ima Valverdea te francuski dvojac Tchuoameni - Camavinga.

Španjolski velikan Real Madrid doživio je neugodan poraz od gradskog rivala Atletica od 3:1, što je izazvalo potrese u kraljevskom klubu. Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je samo prvo poluvrijeme derbija na Wandi Metropolitano, a španjolski mediji su ocijenili da je bio jako loš. 

Predsjednik kluba Florentino Perez je prema izvještaju uglednog portala The Athletic iznimno ljut zbog činjenice da Luka Modrić i Toni Kroos započinju utakmicu jer smatra kako im nije mjesto u početnoj postavi Reala.  Mario Cortegana, Realov insajder i novinar Athletica, povodom Realovog poraza u derbiju i Modrićeve očajne partije objavio je nove vijesti...

VEZANI ČLANCI:

- Perez je jako nezadovoljan što Modrić i Kroos i dalje čine tandem veznog reda, posebno u važnim utakmicama. Ne želi da ih oni više igraju te je to više puta rekao Ancelottiju, i to još prošle sezone.

Perez želi zamijeniti iskusne igrače onim mlađima poput Bellinghama na čijem je dolasku inzistirao, a uz njega Ancelotti u rosteru ima Valverdea te francuski dvojac Tchuoameni - Camavinga. 

Komentara 2

Avatar bimbopus
bimbopus
16:39 26.09.2023.

Real trenutnonema adekvatnog igrača u špici , odlaskom Ronalda počela je i Realova kalvarija. Ni Luka ni Kros ne mogu dati ono kaj se od njih očekuje ako nemaju ni jednog dobrog špic igraća

ME
MehutoGonzales
14:29 26.09.2023.

Samo naivci mogu vjerovati Perezu............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije