Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRON NOSIO ZASTAVU
Povratak na članak

Albanci reprizirali Beograd, ovaj put susret nije prekinut

A da može bez sukoba pokazali su albanski i srbijanski igrači koji igraju u Laziju. Filip Đorđević, Dušan Basta, Lorik Cana te Etrit Beriša su preko zajedničke fotografije poručili da mogu zajedno.

Komentari 31

DU
dukidudoje
13:05 18.10.2014.

zna se,srbija je odgovorna za navijace i za sve sto se dogodi unutar i van stadiona, a ne reprezentacija Albanie, koja je bila meta svih,pa i policije...taj dron pokazuje samo da je srpska policija kriva, zato i nema nikakvih dokaza da je netko od reprezentacije upravljao tom dronom, na kojem se vidi teritorije gdje zive ili su zivjeli albanci kao autochton...no bilo kako bilo Albanci unutar stadiona bilo je mali broj,samo oni koji igraju ili koji su bili cuvani od 4000 policajaca..pa zar je moguce da su onda unutar stadiona bili krivi albanci..procenjujte samo svojom logikom 4000 policajaca naprem 22 igraca i tima Albanie..a navijaci i policija bije i u terenu i u svlacionici..jer "niko ne smije da vas bije" parola je srbskih politicara

VL
MA
makotako
13:55 18.10.2014.

u srbiji najnovija vijest, je ubojstvo. u novom sadu ubijen pekar, nije srbin. to mozda nije povezano sa nogometom, ali su napadi na pekare aktuelnost posle nogometnog takmicenja srbija-Albania

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
15:12 18.10.2014.

Sa razlikom da ni jedan Hrvati ni jedan Albanc nije iso u Srbiju da kojlje A vi srbi jeste prema tome ima tu malih ali vaznih razlika. I ako sam ubjeđen da treba biti pomirenja na Balkanu ali Ruku nekk pruze oni koji su harali van svojih državnih Granica a ne Žrtve.I S T O P ćirilici u Hrvatskoj.

VL
OR
"orlando"
17:36 18.10.2014.

Srbi su ratovali a Albanci isto tako ubijali i još uzeli Kosovo. Kad ih tako branite, kad je to OK, onda dajte nama Srbima Krajinu.

VL
KI
kimi
18:02 18.10.2014.

Pročitah sve komentare i kao i obično nemaju veze sa tekstom mada i sama vest je sastavljena od dve vesti koje nemaju veze jedna sa drugom. Novinar je vrlo inteligentno konstatovao da meč između dva albanska kluba odigran u Albanijii nije prekinut zbog albanske zastave??? Da li će torcida i BBB da se iskidaju međusobno zbog drona sa šahovnicom? No comment. Prvi deo vesti apsolutno zavređuje sve pohvale, konačno nešto pozitivno već mi se povraća od ovolikog izliva mržnje i najcrnjeg primitivnog nacionalizma. neka najzad sport bude samo sport.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
16:47 18.10.2014.

drago mi je vidjeti koliko vole Albance u Hrvtskoj

VL
KA
Kabulkowski
15:46 18.10.2014.

Platini bi trebao podnijeti ostavku.

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
16:12 18.10.2014.

Da vi Srbi ste dobar i miran Narod mala razlika u stadijonu jedina Albanski Znak je bijo ma Dresovima Igraca (zato ste ih i tukli hmmmm)a ne u Rukama Igraca Bas me zanjima sta bi bilo Kad bi Neki Hrvatski Klub igrao u BG a neki navijac u KnezMaihailovoj držao Sliku Ante Pavelića.

VL
MN
Mister No 978
09:07 19.10.2014.

Ima rijesenja za sve huligane ali ni jedna drzava nema petlje da se obracuna sa njima.Cijelu drzavu zeza nekolicina losih sa losim zivotnim vrijednostima kao sto je vecina koji su ovdje ostavili svoje komentare.

VL
DU
dukidudoje
13:00 18.10.2014.

.

VL
MO
morpheus11
22:25 18.10.2014.

Koliko nepismenih ovde kao nešto komentariše. Fuj!

VL
IR
iraira
06:35 19.10.2014.

Svi vidimo trunku u tudjem oku a ne i balvan u svom. Ovaj vid provokacije sa zastavom ne bi ostavio niti jednu publiku bilo koje civilizirane drzave a kamoli neke balkanske. Volio bih procitati komentar koji opisuje sta bi mi uradili u hr ako mi netko slicno uradio kod nas. Brrrr dobar bi bio kao scenarij za snimanje horora. Tuzno sve te svadje za granice a unutar njih praznina sve vece odose ljudi trazit nove domovine. Pametnom nejasno.

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
16:02 18.10.2014.

Stime da Republika Srbska ne postoji nego je to BiH Hrvatska se Izvinula Građanima Republike Bosne i Hercegovine. Ali da je Srbija respektirala Želju ocepljena Slobodnih Naroda od SFRJ do Rata ne bi doslo.

VL
CA
cabrunici
21:50 18.10.2014.

cudim se kako Vl...nije poceo koristiti cirilicu....s sta niste objavili da su veceras zvezds i partizan ba tribinama zaoalili albansku varodnu zastavu...ili je dron jako bitan....

VL
DU
Deleted user
17:49 18.10.2014.

koliko sam vidio na snimkama, problem nije bio među igračima,dapače, iznenađujuće korektan. No, dozvoliti upad na teren bilo kome iz publike, to je nedopustivo i siguran sam da u onakvoj atmosferi ne bi ni Srbi u Tirani izašli ponovno na teren.

VL
RP
rade.pranjic
19:12 18.10.2014.

Normalno je da mogu zajedno, kad ne igraju u Srbiji.

VL
DU
Deleted user
09:09 19.10.2014.

@iraira Jedini pametan komentar. Cini se da ovaj list citahu samo zatucane b.u.d.a.l.e ( sto nije tocno, ali...)

VL
IS
ivan.sunjic.752
03:46 19.10.2014.

A sta su hrvatski navijaci mozda bolji. hteo bi da vidim kako bi ste vi rejagirali da su vam srbi to uradili u sred zagreba nijedan od igaca nebi ziv ostao. to znaci nemojte neki narod da osudjujete samo stoto ih nevolite. da imaju srbi problem sa huliganima to je poznato da nemaju resenje za njih i to je poznato ali da su svi losi zbog toga to nije tacno.

VL
HL
HV_LAKI102
17:20 18.10.2014.

Pravedno rjesenje ovog slucaja je; novcano kazniti srbiju i diskvalificirati je do daljnnjeg iz kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo,UEFa kupa i campions lige.Sa Albanske strane kazniti navigatora letjelice i onog igraca koji je otimao zastavu od mitrovica.....Sve ovo sto sese desava i sto ce se desavati u buducnosti je zbog srbske agresije i zlocina sto su pocinili u regionu a nisu kaznjeni,kad tad ce neko platiti za zlocine,nadam se da nece trebati dugo cekati.........veliku odgovornost snosi i svjetska zajednica koja nije iskoristila svoj autoritet i kaznila srbiju,naprotiv ,oni su jos i nagradili srbe sa Ten.Republikom i jos se pitaju zasto se ovo sve desava, i jos izjednacavaju odgovornost obiju strana,zato je svjet dobio nova zarista kao sto su Ukrainska kriza i aneksija Krima od strane rusije,Sirijsko zariste,povampireni dzihadisti Isilovci itd.

VL
BG
bgserbmont
15:16 18.10.2014.

Arbana, nijedan hrvat nije išao u srbiju da kolje, slažem se, ali je išao u Republiku Srpsku, tj Bosnu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.