Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ KRAMARIĆ

'Ako prođemo grupu na Euru, onda je sve moguće. Uživali smo na predivnom stadionu i atmosferi'

Susret Egipta i Hrvatske u finalu ACUD kupa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/14
27.03.2024.
u 09:24

- Protiv Tunisa nije bilo jednostavno jer kada se takve ekipe tako brane teško ih je probiti. Bilo bi teško probiti i mojih jedanaest prijatelja da se tako skupe na ulici. Bilo je nezgodno, ali sigurno ćemo i na Europskom prvenstvu imati takvih protivnika pa nam je ovo bila odlična priprema - rekao je napadač njemačkog Hoffenheima.

Hrvatski nogometni napadač Andrej Kramarić, koji je u utorak navečer zabio u Kairu pogodak u pobjedi od 4-2 nad Egiptom, rekao je da je Hrvatska odlično odigrala. "Bilo je sjajno, sjajan završetak turnira. Napokon smo osvojili zlato", izjavio je 32-godišnji Kramarić nakon što je sa suigračima podigao pehar prijateljskog ACUD kupa.

"Zabavili smo se ovdje i uživali na predivnom stadionu i u prekrasnoj atmosferi", dodao je.

Hrvatska je gubila s 0-1 u finalu turnira od domaćina, a onda je preokrenula rezultat i kontrolirala utakmicu.

"Bili smo odlični na terenu i pokazali veliku razliku u kvaliteti te zasluženo pobijedili", izjavio je Kramarić.

GALERIJA Hrvatska osvojila pripremni turnir u Egiptu

Susret Egipta i Hrvatske u finalu ACUD kupa
1/14

On je udarcem glavom u 77. minuti zabio gol za 3-1. Rekao je da je utakmica bila drugačija od polufinalne s Tunisom kojeg je Hrvatska nakon 0-0 bila svladala boljim izvođenjem jedanesteraca.

"Protiv Tunisa nije bilo jednostavno jer kada se takve ekipe tako brane teško ih je probiti. Bilo bi teško probiti i mojih jedanaest prijatelja da se tako skupe na ulici. Bilo je nezgodno, ali sigurno ćemo i na Europskom prvenstvu imati takvih protivnika pa nam je ovo bila odlična priprema", rekao je napadač njemačkog Hoffenheima.

"Egipat je igrao drugačije i to smo iskoristili. Vidjelo se od početka da pokušavaju napadati, što je nama otvaralo prostor prema naprijed", dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Igrači se u srijedu vraćaju u svoje klubove s kojima ulaze u završni dio sezone.

"Moramo ostati zdravi i spremni za Euro", napomenuo je Kramarić. Ne želi nagađati može li Hrvatska podići i pehar na Europskom prvenstvu koje u lipnju počinje u Njemačkoj.

"Prvo neka mi prođemo grupu, a onda je sve moguće", zaključio je.

Komentara 1

Avatar Felix24
Felix24
10:29 27.03.2024.

Jučer nije igrao Kovačić i igra je odmah bila BRŽA, on je igrač manje na terenu i usporava igru+izgleda da su rezerve poput Majera, Stanišića i Petkovića puno bolje od ovih standardnih koje gura Dalić, uvijek sa rezervnom ekipom igramo puno bolje. Kovačić i Brozović OUT, Majer i Sučić IN, kao i Petković IN. Trebamo klasična krila poput Pjace a ne da veznjaci poput Vidovića i Pašalića igraju krilo. Također Juranović i Sosa su limitirani igrači, niti njima nema mjesta u prvih 11. Dakle-Livaković-Stanišić-Erlić-Šutalo,Gvardiol-Modrić-Majer-Sučić-Pjaca-Petković-Halilović. To je najbolje što imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije