Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

3X3 Hoopfest - Kriptohakl u Svetoj Nedelji

Foto: PR FOTO
28.06.2023.
u 14:38

Hoopfest je šire poznat i kao ‘kripto hakl’ te će i ove godine nagradni fond djelomično biti isplaćen u kriptovalutama. Ovogodišnji nagradni fond sastoji od 2.900,00 €: prvo mjesto 1500 € + 400 € u kriptovaluti, drugo mjesto 700 €, a treće mjesto 300 €.

U Svetoj Nedelji se po treći puta organizira košarkaški 3x3 turnir pod nazivom „Sveta Nedelja 3x3 Hoopfest“ u organizaciji Svetonedeljske udruge mladih SVENUM, Udruge 3D te Mjesnog odbora Orešje.

Ove godine turnir je dio otvorenog prvenstva Hrvatske koje organizira Hrvatski košarkaški savez i održavat će se 1. i 2. srpnja od 10 na igralištu na Trgu Lipa u Orešju u Svetoj Nedelji.

Prijavljeno je preko 30 ekipa uključujući dječje. Natjecat će se u dvije kategorije – ELITE će igrati profesionalni i poluprofesionalni timovi, a u kategoriji LAGANICA igraju amaterske ekipe. U glavni dio turnira izravno ulazi 10 najbolje rangiranih ekipa po FIBA-i, dok će se za zadnja dva mjesta boriti preostalih 6 ekipa kroz kvalifikacije koje će se igrati u subotu u popodnevnim satima. Pobjednička ekipa osigurat će nastup na finalnom turniru za prvaka Hrvatske. Očekuje se jaka konkurencija i zanimljive utakmice jer dolaze igrači sa iskustvom igranja izvan Hrvatske, bivši osvajači Hoopfesta, ali i igrači naše reprezentacije koja se nedavno plasirala na Europsko 3x3 prvenstvo.

Hoopfest je šire poznat i kao ‘kripto hakl’ te će i ove godine nagradni fond djelomično biti isplaćen u kriptovalutama. Ovogodišnji nagradni fond sastoji od 2.900,00 €: prvo mjesto 1500 € + 400 € u kriptovaluti, drugo mjesto 700 €, a treće mjesto 300 €.

Turnir prati i bogat popratni program sa nagradama za posjetitelje. Bit će organizirane edukativne i sportske radionice za djecu. Uz zvukove hip-hopa, ples i smijeh druženje će trajati cijeli dan, a bit će organizirani slasni zalogaji i osvježavajuća pića. Turnir, uz kvalitetnu košarku, želi pružiti i prijateljsku i pozitivnu atmosferu, mjesto za druženje ljudi bez dobne granice.

Organiziranjem sportskog događaja s nagradnim fondom u kriptovalutama cilj je pokazati ozbiljnost, kreativnost te implementirati moderne tehnologije, ali i viziju grada u razne manifestacije i događaje koji se organiziraju na području Grada Svete Nedelje. Grad je širom Hrvatske poznat kao ‘crypto friendly’ grad s obzirom da među rijetkim gradovima u RH ima mogućnost plaćanja komunalne naknade u kriptovalutama.

Dodatne informacije o samom turniru i link za prijave dostupni su ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije