Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ NAMJEŠTANJA:

Nijemci lažu, nisam im rekao da je utakmica Kameruna i Hrvatske namještena!

Hrvatska - Kamerun
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.07.2014.
u 14:20

– I dalje tvrdimo da je gospodin Perumal u chatu s našim urednicima nekoliko sati prije utakmice predvidio da će Hrvatska pobijediti rezultatom 4:0 te da će jedan igrač Kameruna u prvom poluvremenu dobiti crveni karton – rekao je novinar Rafael Buschmann

Kralj namještanja Wilson Raj Perumal tvrdi da nikada nije progovorio o namještanju utakmice Kameruna i Hrvatske te da je njemački Der Spiegel krivotvorio razgovor s njime!

– Ni u jednom trenutku nisam ponudio referencu o tome da će na utakmici pasti četiri pogotka, kao ni da će biti crvenog kartona. Također ni u jednom trenutku nisam sugerirao da imam podatak o točnom rezultatu koji bi bio temeljen na mojem opsežnom iskustvu namještanja utakmica. I zadnje, ali ne i najmanje važno, novinar Der Spiegela me ni u jednom trenutku nije obavijestio da će naš razgovor biti objavljen u njegovu listu – stoji u priopćenju koje je napisao Perumal.

Potom se ispričao Kamerunskom nogometnom savezu i njihovim navijačima zbog "nesavjesnog posla njemačkog medija". Uz sve, zatražio je i ispriku.

– Šokiran sam i zatečen da tako cijenjeni magazin može ići toliko daleko i falsificirati moje tvrdnje s očitim ciljem dizanja prašine oko namještanja utakmica.

No Der Spiegel se ne namjerava ispričati, baš suprotno.

– I dalje tvrdimo da je gospodin Perumal u chatu s našim urednicima nekoliko sati prije utakmice predvidio da će Hrvatska pobijediti rezultatom 4:0 te da će jedan igrač Kameruna u prvom poluvremenu dobiti crveni karton – rekao je novinar Rafael Buschmann.

Bit će zanimljivo vidjeti epilog cijele priče jer interna istraga u Kamerunu već je pokrenuta, a i Sepp Blatter je rekao da se FIFA bavi cijelim slučajem.

>> Poznati prevarant tvrdi da je utakmica Kameruna i Hrvatske namještena

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar hrvatsko_kraljevstvo925
hrvatsko_kraljevstvo925
14:43 02.07.2014.

a tko zna mozda su pustili Brazilu ;)

Avatar hrvatsko_kraljevstvo925
hrvatsko_kraljevstvo925
14:42 02.07.2014.

Pa realno trebalo biti 7-0 za Hrvatsku

DH
dalibor.hren
15:52 08.07.2014.

Krivi prijevod: namještena je bila utakmica između Hrvatske i Brazila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije