Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni su bijesni

Igrači zbog golišavih fotki proglasili silenzio stampa! Kovač: Ne mogu ih siliti

dejan lovren
Foto: Pixsell
1/7
15.06.2014.
u 17:43

– Dečki su rekli "ne", a vi znate zašto. Ja ih ne mogu siliti. Svi vi imate obitelji i biste li voljeli da vas vide gole na prvim stranicama?

Dva dana nakon poraza protiv Brazila, a tri uoči jedne od dvije ključne utakmice na SP-u, hrvatski nogometni reprezentativci odlučili su se opustiti na hotelskom bazenu. Pa su se u jednom trenutku odlučili i zabaviti, te su skinuli baš sve krpice sa sebe. Naravno, kako su slike brzo prostrujale, sve su veze s medijima – obustavljene. Puklo je između igrača i novinara, točnije pukli su igrači zbog toga što su dvojica spretnih fotoreportera snimili paparazzo fotografije dok su se kupali goli u hotelskom bazenu. Nikakav grijeh, ni igrača (jer oko njih nije bilo drugih gostiju, nikoga nisu sablažnjavali, a to što su otkačeni njihova je stvar), još manje fotoreportera koji su majstorski odradili svoj posao. Uostalom, čega bi se to naši “goli pištolji” trebali sramiti? Baš naprotiv...

Glasnogovornik HNS-a najprije je prenio ironičnu poruku igrača kako su previše u medijima ovih dana pa do daljnjega neće dolaziti na presice, a potom je sve objasnio izbornik Niko Kovač.

– Dečki su rekli "ne", a vi znate zašto. Ja ih ne mogu siliti. Svi vi imate obitelji i biste li vi voljeli da vas vide gole na prvim stranicama? Respektiram njihovo razmišljanje, nije im svejedno, te slike raširile su se svijetom – kazao je izbornik.

Tako novinari akreditirani u mjestu Praia do Forte sljedećih dana (tko za koliko dugo) ostaju uskraćeni za izjave hrvatskih reprezentativaca. Prvi sljedeći put vidjet ćemo ih u "mixed-zoni" nakon utakmice u Manausu, možda se do tada odobrovolje.

>>Goli Lovren i Čarli opuštali se na bazenu u društvu Srne i Modrića

>>Kovač otkrio što je s Modrićem i kako će igrati protiv Kameruna!

Komentara 121

Avatar poglavito
poglavito
18:45 15.06.2014.

treba onda objavit i slike golih paparcova da svijet vidi na šta liče ti grbavi gmazovi , moš' mislit što bi bili sretni sprdačini na svoj račun

IV
ivka.vg
18:03 15.06.2014.

Samo sam čekala da ih mediji počnu čerupat....Ljubomorni ljudi željni senzacije da mogu gluposti pisati. To što rade u slobodno vrijeme je njihova stvar...Meni su zgodni i obučeni i goli... Dečki pravi muškarci ste bili i ostali.... Sada su see i žene zainteresirale za Svjetsko prvenstvo u Brazilu!

Avatar katarina_26
katarina_26
18:42 15.06.2014.

Neka naših momaka i bosih i golih i obučenih u Brazilu! Samo naprijed, igrajte nogomet i proslavite Hrvatsku :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije