Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI MAĐIONIČAR

Ovaj čovjek je predvidio ozljedu Neymara, finaliste SP-a i strijelca pobjedničkoga gola

Dynamo
Foto: Printscreen Sky Sports
1/2
16.07.2014.
u 10:31

– Bit će to susret europske i južnoameričke reprezentacije. Igrat će Italija ili Njemačka protiv Argentine – točno je predvidio popularni mađioničar.

Sjajni engleski mađioničar Steven Frayne poznatiji kao Dynamo u novom je triku predvidio ishod nekoliko detalja na Svjetskom prvenstvu.

Dynamo je prije 20-ak dana gostovao na Sky Sportsu i dao voditelju omotnicu koju su na televiziji pažljivo čuvali. Mađioničar je nakon što je prvenstvo završilo ponovno došao na Sky Sport i zatražio od voditelja da otvori omotnicu u kojoj je bio CD.

Voditelj je pustio CD u reprodukciju i ispostavilo se da su sva predviđanja bila točna.

– Svjetska zvijezda zaradit će tešku ozljedu. Cristiano Ronaldo, Neymar ili Lionel Messi će dobiti ozljedu leđa zbog koje će završiti turnir – predviđao je Dynamo.

Prognozirao je i finale.

– Bit će to susret europske i južnoameričke reprezentacije. Igrat će Italija ili Njemačka protiv Argentine – točno je predvidio popularni mađioničar.

"Znao" je i kada će pasti pobjednički gol i tko će ga zabiti.

– U 113. minuti utakmice najmlađi igrač će postići jedini gol i slomiti argentinska srca – pogodio je Dynamo da će Mario Götze donijeti naslov svjetskog prvaka. Mađioničar tvrdi da je ishode pogodio jer je imao vizije u glavi.

Slična točna predviđanja pojavila su se i na internetu nakon finala Svjetskog prvenstva. Na Twitter računu Fifa Corruption navedeno je da će Njemačka slaviti poslije produžetaka, da će Götze biti strijelac, a pogodak će pasti u drugom produžetku, što se pokazalo točno. No, kasnije se ispostavilo da je korisnik napisao nekoliko stotina mogućnosti pa poslije samo izbrisao netočne navode.

>> Prvake u Berlinu dočekalo više od milijun navijača!

Komentara 12

ĆA
ćaćaća
11:06 16.07.2014.

ja mu ne vjerujem..

FA
Fake
13:31 16.07.2014.

Tip je genijalac a o trikovima koje izvodi da i ne govorimo.Ni u jednom triku ne koristi plahte ili slično pa je zato kao mađioničar vrh.Svaka čast Dynamo.

ZL
Zlaja7
12:33 16.07.2014.

Da je takvih, ne bi bilo kladionica! A, trikovi su mu prva liga, sto jest - jest! Bez obzira sto, naravno, za svaki postoji i objasnjenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije