Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od euforije do očaja

Džomba i Šprem postali hit na internetu, pogledajte reakciju kod Horvatova sedmerca: 'Daj Štrleku pucat'

Džomba i Šprem
Foto: Screenshot
1/2
28.01.2017.
u 11:34

Među onima koji su gubili živce bili su i voditelji emisije RTL-a: Nino Štambuk te stručni komentatori Mirza Džomba i Goran Šprem

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je sinoć od Norveške (25:28) nakon produžetaka i ostala bez finala Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Utakmica je bila izuzetno dramatična, a završnicu su mogli gledati samo oni koji nemaju srčanih problema.

Među onima koji su gubili živce bili su i voditelji emisije na RTL-u: Nino Štambuk te stručni komentatori Mirza Džomba i Goran Šprem. Snimljena je njihova reakcija od dosuđivanja sedmerca na isteku vremena pa sve do Horvatova promašaja.

Spomenuti trojac u kratkom je vremenu iz euforije pao u očaj.

Pogledajte kako je to izgledalo.

>>Norveški junak otkrio zanimljiv detalj, evo kako je pogodio gdje će pucati Horvat

>>Pogledajte Horvatov nesretni sedmerac koji je Hrvatsku ostavio bez finala

Komentara 20

Avatar aspalatos13
aspalatos13
12:38 28.01.2017.

Džomba i Šprem, dobro sebe pogledajte kako reagirate. Znate li da ovakve rukometne cirkuse i razočarenja ste nam stalno priređivali i po svemu sudeći biti će toga i dalje. Znate li koliko ste nam nerava i krvi popili. Mi godinama i godinama iz tko zna kakvih razloga ne postižemo rezultate adekvatne pojedinačnoj kvaliteti naših igrača. Utakmicu sa Slovenijom, neću gledati, a posebno onoga bezveznjaka Saračevića slušati. Mi nemamo igru, nemamo protunapad, nemamo vođu, nemamo brzinu, nemamo krila, nemamo ideje na vanjskim igračima, ne otvaramo prostor pucačima sa šest metara, nemamo trenera, nemamo vodstvo i na kraju nemamo ni očekivani rezultat, a skoro svi nam igraći igraju u deset najboljih klubova na svijetu. ŽALOSNO.

PE
perinjo
12:07 28.01.2017.

Štrlek nije mogao pucati jer u tom trenutku nije bio u igri. A nije ga mogao uvest jer je isteklo vrijeme. Pitanje je zasto u zadnjih 5 min nismo postigli pogodak, a ne tko bi "bolje" pucao sedmerac. Zasto je duvnjak toliko igrao a imao je 3:13 i izgledao kao mrtvac na terenu. To su prava pitanja

Avatar KIopp
KIopp
12:36 28.01.2017.

Ne bih htio ispast general poslije bitke, al istu sam reakciju imao kao Šprem. Općenito mi se ne sviđa kako Horvat puca sedmerce. Pravi izvođači su raznovrsniji, imaju lijevo, desno, lob, suhi list, kroz noge, sa cimanjem, bez cimanja, super lagano...Horvat to ništa nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije