Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodsko-posavska županija

Za razvojne programe dva milijuna kuna potpora

slavonski brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
22.07.2014.
u 13:13

Riječ je o sredstvima kojima se realizira dio županijskog Programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva od 2014. do 2020. godine.

Ugovori o dodjeli bespovratnih potpora Brodsko-posavske županije poduzetnicima i jedinicima lokalne samouprave za realizaciju njihovih razvojnih programa potpisani su danas u Slavonskom Brodu.

Riječ je o sredstvima kojima se realizira dio županijskog Programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva od 2014. do 2020. godine.

Potpore su dodijeljene u sklopu projekata Gazele, Izvoznik, Poduzetnik u županijskoj poduzetničkoj zoni i Program razvoja poduzetničkih zona u Brodsko-posavskoj županiji, od kojih je za svaki osigurano po 500 tisuća kuna bespovratnih sredstava. Do sada je za sva četiri projekta odobreno ukupno 14 potpora u iznosu od 1.369,774 kune.

>>Potpisan ugovor kojim je osigurano 15 milijuna kuna povoljnih kredita

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije