Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika opasnost

U Nijemcima ukradeno čak 15 oznaka za minska polja!

mine,razminiranje
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
08.03.2014.
u 12:11

Iako se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna prava, opasnost predstavlja činjenica da su sada minsko sumnjiva područja ostala neobilježena što bi moglo završiti i tragično.

Iz dana u dan pljačkaši i neodgovorni pojedinci pokazuju kako su spremni na sve radi neke svoje koristi. Tako je na području Općine Nijemci, unazad nekoliko mjeseci, otuđeno 15 znakova minske opasnosti.

Iako se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna prava, opasnost predstavlja činjenica da su sada minsko sumnjiva područja ostala neobilježena što bi moglo završiti i tragično.

Iz policije su izvijestili javnost i da je u noći s 6 na 7 ožujak iz jednoga vukovarskog ugostiteljskog objekta otuđena i veća količina bezalkoholnih pića i prehrambenih artikala.

>>U Novskoj uhvaćen 'nesretni' kradljivac automobila

Komentara 2

IS
Iskra1
14:30 08.03.2014.

Sto se moze ocekivati od imbecila? Lokalna Policija, Vatrogasci sigurno znaju minska podrucja, kao i vecina gradana. Vatrogasci bi mogli izsricati nekomnetoksickom bojom, za sada. . Djecu treba poducavati, ponavljati im, osobno ih nadzirati i cuvati ... . A "pacove"acove" treba loviti i odstraniti ih iz civilizacije dok ne dokazu da su osposobljeni zivjeti medu narodom.

Avatar Joja
Joja
14:37 08.03.2014.

Znamo gdje ce te oznake zavrsit, ako upravitelj ili radnici odpada ne prijavu kradljivce i njih bi trebalo kaznit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije