Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volio je aute

U Novskoj uhvaćen 'nesretni' kradljivac automobila

krađa auta
Foto: ilustracija
05.03.2014.
u 14:43

Oštećeno je vozilo ostavio u Mihanovićevoj ulici, a u njemu je policija pronašla i bicikl koji je ukrao iz dvorišta u Novoj Subockoj

Ljubitelj automobila s područja Novske uporno se želio provozati, ali pritom nije imao mnogo sreće. Nakon nekoliko krađa i oštećenja automobila policija u Novskoj ga je ipak uhvatila. Najprije je u noći s ponedjeljka na utorak u novljanskoj Jelačićevoj ulici otključao parkirano vozilo vlasništvo 35-godišnjaka iz Rajića, odgurao je nekoliko stotina metara i pokušao upaliti. Budući da u tome nije uspio, ostavio ga je na kolniku. Iste je noći iz dvorišta u Radničkoj ulici ukrao automobil u kojem je 48-godišnja vlasnica ostavila ključeve, ali je zbog nesreće vožnja kratko trajala.

Oštećeno je vozilo ostavio u Mihanovićevoj ulici, a u njemu je policija pronašla i bicikl koji je ukrao iz dvorišta u Novoj Subockoj. Odmah je iz susjednog dvorišta u Mihanovićevoj ulici ukrao drugi automobil u kojem je 29-godišnji vlasnik također ostavio ključeve. Autom se uputio prema Kutini, gdje je tankirao gorivo za 380 kuna i pobjegao ne plativši račun.  Nedugo zatim je i u Kutini prouzročio nesreću, pa je oštećeni auto ostavio na tvorničkom parkiralištu. Ne gubeći vrijeme, na parkiralištu kafića u Dalmatinskoj ulici ušao je u otključani automobil  42-godišnjaka, koji je ključ ostavio u bravi, te krenuo u Staru Subocku gdje je također izazvao prometnu nesreću i auto ostavio.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je policija otkrila da je i u veljači imao sličnu avanturu. Ukrao je automobil u Novskoj,  kojeg je oštetio i ostavio u Kozaricama, a ključeve ukrao. Potom ej s parkirališta pilane ukrao drugo vozilo, kojeg je oštećenog ostavio u Filipovcu na pakračkom području.  Toga je jutra u Lipiku opet ušao u otključani automobil, kojim je sletio u kanal između Međurića i Poljana, gdje ga je i ostavio. Lani je u kolovozu u Novoj Subockoj ukrao moped koji je koristio mjesec dana, ali ga je jedan mještanin našao sakrivenog u kukuruzu. Uz kaznenu prijavu za devet počinjenih kaznenih djela 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

>> S ukradenim registracijskim pločicama krao gorivo na crpkama

Ključne riječi

Komentara 2

MA
malaval
15:30 05.03.2014.

Pa mnogi mu I ostave kljuceve da se provoza ali ja bih njega negde poslala na teski rad da nema snage ni vremena poslje krasti tudu muku!

VK
vk52
09:16 06.03.2014.

Nije on nesretni kradljivac,on je glupi kradljivac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije