Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Za moje Vinkovce'

Rade Šerbedžija daruje koncert Vinkovcima

Rade Šerbedžija i Mladen Karlić
Foto: Miroslav Flego
20.09.2014.
u 20:33

Tom prigodom Karlić je gostu uručio i prigodne darove, među kojima je Šerbedžija najveće zanimanje pokazao za knjigu autora Vladimira Ćirića "Vinkovci grad na dlanu".

Jedno od događanja u programu 49. Vinkovačkih jeseni, koje je privuklo najveće zanimanje, je humanitarni koncert "Za moje Vinkovce", kojega u Gradskom kazalištu Joza Ivakić večeras ima Rade Šerbedžija koji je u Vinkovcima proveo dječaštvo i mladost i gdje je, upravo u kazališnoj dvorani gdje večeras održava svoj glazbeni i poetski recital.

Napravio svoje prve glumačke korake i odakle je otišao na zagrebačku glumačku akademiju. Ovaj koncert svom je gradu poklonio Rade Šerbedžija, a na tome mu se zahvalio, tijekom kratkog druženja, vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić. Tom prigodom Karlić je gostu uručio i prigodne darove, među kojima je Šerbedžija najveće zanimanje pokazao za knjigu autora Vladimira Ćirića "Vinkovci grad na dlanu".

Vinkovčanin svjetskog glasa prvom čovjeku grada Vinkovaca darivao je svojim posljednjim albumom u izdanju Croatia recordsa. Ova izdavačka kuća, na čijem je čelu Vinkovčanin Želimir Babogredac, koji je također nazočio primanju, priredila je koncert Rade Šerbedžije u Vinkovcima. Čini se kako je to bio puni pogodak, jer ulaznice su, nedugo nakon puštanja u prodaju, "planule". Koncert je dar Šerbedžije i Croatia recordsa Vinkovcima, ali je ujedno i humanitarnog karaktera, jer cjelokupan prihod od ulaznica bit će uplaćen za našeg Vinkovčanina Stjepana Rosandića, koji boluje od ALS-a, a jedina mu je nada liječenje u Kini za što valja do kraja rujna prikupiti 300 000 kuna. Svi su uvjereni kako će se novac za Stjepanovo liječenje prikupiti i za trajanja 49. Vinkovačkih jeseni koje sutra na veće završavaju.

>> Nina Šerbedžija: Tata mi je najbolji partner na sceni i prijatelj u životu

Komentara 6

Avatar El Indio
El Indio
21:16 20.09.2014.

Hocete rec u Mirkovcima?

MX
MXLCLGTG
21:31 20.09.2014.

Ljepse bi zvucalo naprimjer da im se 91.prikljucio.

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
10:16 21.09.2014.

Budimo realni, njegovi koncerti su posjeceni samo zato sto je poznat u Hollywoodu i svi se dive njegovom poznanstvu sa zvijezdama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije