Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlagači iz cijele RH

Otvoren 12. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva

sajam,Vinkovci
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/4
19.09.2014.
u 14:38

- Neraskidiva je veza Vinkovačkih jeseni i ovog sajma jer bez gospodarske podrške ne bi bilo ni najveće manifestacije tradicijske kulture u zemlji - rekao je gradonačelnik Karlić

Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić otvorio je trodnevni Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva koji se po 12. put održava u sklopu manifestacije Vinkovačke jeseni. Na sajmu što se prostire na oko 4.000 četvornih metara otvorena i zatvorena prostora okupio se 80-tak izlagača iz cijele Hrvatske.

- Neraskidiva je veza Vinkovačkih jeseni i ovog sajma jer bez gospodarske podrške ne bi bilo ni najveće manifestacije tradicijske kulture u zemlji - rekao je gradonačelnik Karlić i zahvalio se izlagačima koji su izložili svoje proizvode "u ovim teškim gospodarskim vremenima kada nema puno novca jer su time osnažili i sajam i same Vinkovačke jeseni".

Naglasak 12. Vinkovačkog jesenskog sajma gospodarstva i obrtništva stavljen je na obrtništvo, prehrambenu i drvnu industriju te poljoprivredu, a očekuje se da će sajam, kao i ranijih godina, razgledati 15-tak tisuća posjetitelja. Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić je podsjetio da je sajam prigoda za razmjenu znanja, iskustava i ideja, a sve u cilju jačanja gospodarstva i gospodarske suradnje te čestitao gospodarstvenicima i obrtnicima koji opstaju i u ovim teškim vremenima. Nazočne je pozdravio Vedran Čuljak, predsjednik Organizacijskog odbora Sajma, svečanosti otvaranja nazočio je dopredsjednik Sabora, Tomislav Čuljak.

>> Vinkovački jesenski sajam gospodarstva okupit će 90-ak izlagača

Komentara 1

CI
cinbenik
09:19 20.09.2014.

Koga brigaju Vinkovacke ,kada se na njih nepoziva presednik RH,nego samo HDZe duznosnici i kandidati,eventualni presednik RH........Sramota od Vinkovackih HDZe celnika,koji su godinama unistavali sve Slavonsko,i koji su i svojim neznanjem gurnuli Slavoniju u rat,poslije pobjegli,a kada su se vratili svi su postali branitelji ...Cestiti i iskreni branitelji se takodje stavili na rospolaganje onima koji su ih ostavili na milost i nemilost cetnika,kao i Vukovar.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije