Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unutarstranački izbori

Damir Rimac i u trećem mandatu prvi čovjek vinkovačkog SDP-a

damir rimac
Patrik Macek/PIXSELL
12.11.2013.
u 09:29

Od 250 članova vinkovačkog SDP-a, na izbore ih je izašlo 53 posto i većina izašlih je svoj glas dala Rimcu

Na unutrastranačkim izborima u Gradskoj organizaciji SDP-a Vinkovci, Damir Rimac je dobio potporu najvećeg dijela članstva i dobio i treći uzastopni mandat predsjednika Gradske organizacije SDP Vinkovci. Rimac je bio jedini kandidat. Od 250 članova vinkovačkog SDP-a, na izbore ih je izašlo 53 posto i većina izašlih je svoj glas dala Rimcu kojemu je ovo drugi ustastopni mandat od kada se bira predsjednik prema načelu jedan član-jedan glas.

- Kod nas kandidacijski postupak dosta dugo traje i svatko tko je htio, mogao se kandidirati. Zašto se nitko nije kandidirao za mog protukandidata mogu samo nagađati, ali mislim da je to stoga što je članstvo ocjenilo da sam dobro radio do sada i da mi treba produžiti na još jedan mandat - kaže Damir Rimac, saborski zastupnik koji je postao poznat kada je javno objavio sva svoja primanja u Saboru, ali i specifikaciju troškova.

>> Damir Rimac inicira odlazak obrtnika na sajam u Strasbourg

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije