Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA GRADIŠKA

Ako ih ministar ne primi, najavljuju nove prosvjede

bolnica
Ivica Galović/PIXSELL
28.08.2014.
u 13:23

Gradonačelnik Željko Bigović nastoji dogovoriti sastanak s ministrom Sinišom Vargom

Novogradiščani ne odustaju od nakane da svojoj općoj bolnici vrate pravni status i ponište, kako kažu, političku odluku Ministarstva zdravlja o njezinu pripajanju slavonskobrodskoj bolnici.

Gradonačelnik Željko Bigović nastoji dogovoriti sastanak s ministrom Sinišom Vargom kako bi mu predstavio svoje argumente. Kao što je poznato, novi je ministar ocijenio kako master plan za bolnice nije dobar i stavio ga izvan snage, ali novogradiška bolnica nije dio tog plana, pošto je ona i prije njegova donošenja pripojena Brodu.

- Priče bivšeg ministra o tome kako će našim pacijentima biti ponuđena kvalitetnija i dostupnija zdravstvena zaštita i kako će liječnici iz Broda dolaziti u Novu Gradišku nisu ničim utemeljene. Vidi se da to nije tako, a i financijski rezultati su katastrofalni – kaže Bigović.

On dodaje kako su organizacijske sposobnosti ljudi koji vode brodsku bolnicu dokazano loši, zbog čega će tražiti smjenu sanacijskog upravitelja Tihomira Biščevića. Ako u narednih desetak dana ne dobije termin za sastanak s ministrom, Bigović najavljuje mogućnost organiziranja novih prosvjednih skupova.

>> Gradonačelnik pokrenuo peticiju protiv spajanja bolnica

>> Ostojić nije prihvatio argumente Novogradiščana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije