Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ PRVE RUKE Službeno vino turnira Roland Garrosa

Petula, ružičasta lubenica iz Luberona

petula
22.08.2016.
u 07:00

Na nepcu „metalno“, s doziranim ostatkom sladora, ali nepogrešivo suho. Odlično uravnoteženo, s 12,5% alkohola, izrazito pitko...

 Skladno ljetno osvježavajuće vino prekrasne ružičaste boje. Vino lijepog intenziteta na nosu s vrlo doziranom prštavom voćnom svježinom koja ni u jednom trenutku nije pretjerana. Vino je bogato crvenim voćnim senzacijama, naglašena je jagoda, dok je tropsko voće diskretno naglašeno. Rose Petula službeno je vino jednog od najprestižnijih teniskih turnira, Roland Garrosa, te dobitnik nagrade Sakara Awards iz Japana za najbolje vino uz sushi. “Lubenica“ iz Luberona! Skladno, krepko pro/ljetno osvježenje bojom podsjeća na sok lubenice, blijedu boju breskve. Lijep intenzitet na nosu, vrlo dozirano tako da prštava voćna svježina ni u jednom trenutku nije pretjerana. Bogato crvenim voćnim senzacijama, naglašene jagode, a tropsko voće je diskretno. Na nepcu „metalno“, s doziranim ostatkom sladora, ali nepogrešivo suho. Odlično uravnoteženo, s 12,5% alkohola, izrazito pitko, čak prearomatično i na trenutke „parfimirano“. Dominantna sorta je syrah uz dodatak grenaša.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije