Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE ODUSTAJTE'

Janica otkrila što je bit filma o Kostelićima

premijera,obitelj Kostelić
Žarko Bašić/Pixsell
24.04.2015.
u 13:39

Ne znam hoće li film dobiti Oscara, ne znam hoće li se ljudima svidjeti ili ne, ali vjerujte u svoju posebnu priču. I ne odustajte, jer nagrada vas sigurno čeka, smatra Janica

Janica Kostelić na svom se blogu osvrnuo na film "Spoznaj samog sebe" (Gnothi Seauton) kojega je Bruno Kovačević napravio o najvećoj hrvatskoj sportskoj obitelji. Nekadašnja najbolja skijašica svijeta je napisala:

"Svatko od nas ima svoju, posebnu priču. Svatko od nas ima svoje uspone i padove u životu. No, svatko od nas nema nekog tko bi tu priču snimio. Našu priču snimio je Bruno Kovačević i pretočio je u film Gnothi Seauton, i hvala mu na tome. Bilo je lijepo prisjetiti se kako je izgledalo naših više od 20 godina na snijegu...

No, isto tako, koliko god to bilo lijepo, ne mislim da je naša priča imalo posebnija od bilo čije vaše. Ali, kad je već snimljena, nadam se da će poslužiti prije svega kao inspiracija svima koji će pogledati film. Ne zbog nas, već zbog toga što bih željela da pokaže kako u životu nikad ne treba odustati, mada ponekad i ne postigli cilj koji ste si zacrtali. Ivičin životni cilj bio je osvojiti zlatnu olimpijsku medalju. Nije ga ispunio, ali nije niti odustao. I osvojio je četiri srebra. Jednako vrijedna, jednako sjajna.

Formula je ne odustati i dati sve od sebe, i nagrada će doći. Možda ne onakva kakvoj smo se nadali, ali će doći. I bit ćemo zadovoljni jer ćemo znat da smo dali sve od sebe. I sretni zbog nagrade koja je stigla.

Ne znam hoće li film dobiti Oscara, ne znam hoće li se ljudima svidjeti ili ne, ali vjerujte u svoju posebnu priču. I ne odustajte, jer nagrada vas sigurno čeka. Najviše hvala mami i tati što su najbolji roditelji i bratku koji je uvijek bio i uvijek će biti, kako bi se reklo, moja zvijezda vodilja."

>> Glamurozna pretpremijera: Film o obitelji Kostelić pogledali premijer Milanović, Severina, braća Mamić...

Komentara 5

ML
mls21000
14:46 24.04.2015.

na slici severina objašnjava kako je teško snimati na brodu koji se ljulja

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:54 05.03.2016.

Janici je jednostavno dosadilo kupiti medalje na svakom takmičenju na kojem nastupa... i ovako je naprasno prekinuvši karijeru nedostižna za mnoge.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:55 05.03.2016.

Trebali su jednostavno krenuti u slalom samo s jednim štapom Janica im pokazala da se i to može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije