Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se premještanje

Evo kako je na otkazivanje sljemenske utrke reagirao Ivica Kostelić

Ivica Kostelić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
28.12.2013.
u 13:11

- Tužni smo što nećemo imati priliku natjecati se na svojem brdu, ali što je tu je. Nastavljamo s treninzima u Innerkremsu i čekamo informaciju o tome kamo će utrka biti premještena - napisao je Kostelić.

Vijest o otkazivanju Snježne kraljice prokomentirao je Ivica Kostelić koji se za utrku na Sljemenu pripremao u Innerkremsu.

- Usprkos svim naporima organizatora, nije im uspjelo osposobiti stazu kako bi se održala deseta jubilarna Snježna kraljica - napisao je Ivica na Facebooku te dodao:

- Tužni smo što nećemo imati priliku natjecati se na svojem brdu, ali što je tu je. Nastavljamo s treninzima u Innerkremsu i čekamo informaciju o tome kamo će utrka biti premještena.

>> Ove sezone nema Snježne kraljice; Pavlek: Šteta je velika

Komentara 9

KA
karambita
14:29 28.12.2013.

O kojoj ti steti pricas. Za koga je steta? Za obitelj Kostelic? Ma daj molim te, pa nije to njihova privatna prcija. Zaliti treba one koji kopaju po kontejnerima, oni koji su na rube gladi, ali tko ebe sirotinju !!!!

PO
Pomeja
17:00 28.12.2013.

Ne zna kad je sportskoj karijeri kraj. To znaju samo veliki. Ivica sada "vozi" samo reklame i sponzore. Uskoro ce zavrsiti na zadnjem mjestu i zalití se na koljeno. Janica je bila prava zvijezda; osvojila je sve ( osim oveve budalastine na Sljemenu) i otisla. Nije dozvolila da ju mladje skijasice ponizavaju. Ivica ce voziti i glupirati se s gitaricom dok ga ne sutnu. I to sve za jos par novcica u prepunu kasu. A kad ce napraviti obecani tunel kroz Sljeme? Nikad. Prije ce jos jedan kroz Biokovo.

PO
potrka
16:59 28.12.2013.

Ja,a vjerujem i veliki dio hrvatske uopće nisam tužan.Dapače,drago mi je da je tako.Možda ovo izgleda zlurado io pederski ali kad se pogleda što se sve dešava oko te utrke onda ovako moje mišljenje ima veliko opravdanje.Koliko ja znam sljemenska utrka ima najveći nagradni fond.Najveći!A naj jadnija i naj siromašnija država gdje se održavaju utrke.Dali ti političari i organizatori daju svoj ili naš novac.Ako se bahate sa svojim, u redu ali naš novac tako rasipati to baš i nije u redu.Šačica ljudi koja se želi pokazati i piti i žderati na naš račun uopće mi ne nedostaje.A Ivici ako baš nedostaje sljemensko brdo neka si lijepo organizira tekmu kad bude snijega i neka si je sam plati.Dosta smo mu mi plaćali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije