Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Kup nacija: Stižu najbolji hakleri Hrvatske, Španjolske i Kazahstana

Mininogomet
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
30.10.2014.
u 12:05

U dvorani koprivničke Srednje škole Kup nacija u mininogometu igrat će se na umjetnoj travi u petak i subotu, 7. i 8. studenog

Koprivnica će 7. i 8. studenog biti domaćin Kupa nacija u mininogometu. Osim hrvatske reprezentacije, srebrne s lanjskog Europskog prvenstva, sudjeluju izabrane vrste Španjolske i Kazahstana. Kao četvrta momčad na turniru nastupit će selekcija sve popularnije KC lige, mininogometnog prvenstva koprivničkih rekreativaca i veterana, čija šesta sezona počinje 15. studenog.

Prema riječima Brune Alpeze, predsjednika Hrvatskog mininogometnog saveza, publiku očekuju vrhunske utakmice. Španjolska momčad ima nekoliko sjajnih haklera, a Kazahstan igra možda i najljepši nogomet u Europi, bez puno prekršaja.

- Samo za ovaj događaj postavit ćemo umjetnu travu u srednjoškolsku dvoranu. Koprivničanci su dokazani ljubitelji sporta i mislim da će to za sve biti posebni doživljaj. Očekujem da će biti puna dvorana. Kup nacija će se izravno prenositi na Sportskoj televiziji, a u snimkama i uživo i na nekim španjolskim i kazahstanskim kanalima - rekao je Alpeza.

Ulaznice će se za utakmice u petak naplaćivati 10 kuna, a u subotu 20 kuna.

Nakon otkazivanja izraelskog domaćinstva, Koprivnica i Đurđevac bili su jedni od kandidata za Europsko prvenstvo ove godine, ali za samo jedan glas pobijedio je crnogorski Herceg Novi.

- S time što nam nije dodijeljeno Europsko prvenstvo, nije stala ova priča. Sve ćemo podrediti tome da u Koprivnicu dođe 2016. godine - rekao je Tomislav Zalar, šef KC lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije