Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi Grading kup u kuhanju kotlića

Nagrade: krevet, kauč i madrac na poklon obitelji Lucić

kotlić
Foto: Silva Videk
1/2
17.09.2014.
u 11:48

Grading je već pomagao kada se prvi put vozila pomoć u Slavoniju, a sada su nagrade otputovale u Rajevo Selo

Na prvom Gradingovom kotliću uz Dane kuhinje, organiziranom u Bedekovčini, jedanaest ekipa kuhalo je gulaš od divljači. No, na ovom natjecanju namjera vlasnika Borislava Tadića i svih sudionika bila je humanitarna. Prve tri ekipe, a to su Lagvić iz Donje Stubice, dečki iz Kebla i mlada ekipa Pregrada - Kostel, svoje su nagrade: krevet, kauč i madrac poklonili obitelji Zdenka Lucića iz Rajevog Sela koja je ostala bez svega u nedavnim poplavama. Uz nagrade, Grading toj obitelji izrađuje i kuhinju, a nekome će donirati još jednu.

Nisu znali što ih čeka

- Naša kuća nije za rušenje, a ostali smo bez svega. Gospodin Tadić bio je kod nas i pozvao nas da dođemo. Nismo znali što sve nas tu čeka! Inače, do sada smo od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića dobili frižider - kazao nam je Zdenko Lucić. Ekipe su došle iz svih dijelova Zagorja i Zagreba, a među njima bili su i kolege s Radija Zlatar.- Rado smo došli jer je Grading naš poslovni partner, a svrha je humanitarna - kazao nam je direktor Dalibor Gršić. Sa svojom ekipom kuhao je i načelnik Bedekovčine Darko Ban.

Ocjenjivao europski prvak

- Odazvao sam se jer je ovo je ovo humanitarni događaj, a mi u Općini i inače podržavamo sve druženja građana. Inače, gospodin Tadić već je osigurao prijevoz kada se vozila pomoć u Slavoniju - kaže načelnik Ban. Izvan konkurencije za brojne mještane kuhao je Darko Kolar s Radio Stubice, koji je, kao državni i europski prvak novinarskog natjecanja u kuhanju kotlića, sada ocjenjivao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije