Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO MU...

Međimurski župan prodaje službeni BMW, novac daje Caritasu

Matija Posavec
Marko Jurinec/PIXSELL
10.02.2014.
u 07:39

Županijski BMW Matija Posavec rijetko koristi jer se radije vozi sam u Ford Focusu, pa limuzina koja je s troškovima leasinga dosad stajala oko 800.000 kuna, uglavnom stoji u garaži.

Međimurski župan Matija Posavec (HNS) najavio je prodaju službenog BMW-a 530 XD, koji je 2007. godine kupio ondašnji župan, njegov prezimenjak Josip Posavec. Novac od prodaje darovat će Dnevnom boravku "Dr. Antun Bogdan" u Čakovcu, za nabavku novog kombi vozila.

Ta Caritasova ustanova djeluje od 1996. godine i brine o djeci i mladima s najtežim oblicima cerebralne paralize i drugim teškoćama. Kombi koji imaju prešao je više od 500.000 kilometara, pa je prošle godine pokrenuta akcija za kupnju novog. Županijski BMW Matija Posavec rijetko koristi jer se radije vozi sam u Ford Focusu, pa limuzina koja je s troškovima leasinga dosad stajala oko 800.000 kuna, uglavnom stoji u garaži.

Posavec kaže da mu je neugodno voziti takav automobil u vrijeme kad velik broj građana teško živi. Županija ima i službenog vozača.

>>Župan Posavec se vozi sam, skupi BMW rijetko izlazi na cestu

Komentara 8

KO
kompa
20:20 10.02.2014.

hoće li ga predsjednica stranke optužiti za populizam i kazniti,jer za poteze gradonačelnika,makarske,metkovića je rekla da su populisti

TO
tom
10:37 10.02.2014.

I Ford Focus kojim se sada vozi matija Posavec kupio je bivši župan Josip Posavec. I to 3 komada istih. Pa što Matija Posavec sve te automobile ne proda i vozi se svojim autom. Na svoj račun. Ionako nikuda nee ide. Njegov osobni BMW je parkiran negdje u garaži. Skriven od očiju javnosti. Zašto?

SS
sseka
10:30 10.02.2014.

u prvi trenutak sam pomislila da prodaje SVOJ vlastiti BMW koji mu je njegov tatica kupio i da daje za Caritas. lako je s tuđim lupati po trnju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije