Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Dalibor i Boris natjerali policiju da češće obilazi ‘ekipu’ s klupica

klupa
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
30.09.2014.
u 20:00

Dalibor je prije dva tjedna, u pola bijela dana, oralno zadovoljavao Borisa na klupici u samom središtu grada naočigled djece i prolaznika

Podravska metropola i dalje “bruji” o Daliboru (34) i njegovom prijatelju Borisu (58).

Podsjetimo, na prvim klupama u parku, u pola bijela dana, prije dva tjedna, Dalibor je oralno zadovoljavao Borisa naočigled djece i prolaznika. Policija ih je mrtve pijane privela u postaju, a na Prekršajnom sudu Dalibor je kažnjen s 30, a Boris s 28 dana uvjetnog zatvora. Osim što je građane zgrozila relativno blaga kazna, mnogi od njih pitaju se što sve još mogu očekivati od “ekipe” koja uz alkohol provode dane na klupicama u središtu Koprivnice.

- Sve stručne službe maksimalno su angažirane da naši građani na ulicama i trgovima budu sigurni. Uređujemo grad i gradimo javnu rasvjetu, što je u noćnim satima velik čimbenik sigurnosti. Ovlasti koje imamo su u domeni komunalnog reda. Ovo je prvi put da se nešto takvo dogodilo u našem lijepom gradu i iskreno se nadamo da je i posljednji put - istaknula je glasnogovornica gradske uprave Gordana Biondić.

Policija kaže da provode mjere i radnje usmjerene na sprečavanje protupravnih ponašanja u središtu Koprivnice.

- Pojačana je ophodnja tog prostora i djelovanje kontakt policije u cilju suzbijanja prekršaja narušavanja javnog reda i mira i drugih protupravnih ponašanja - naglasio je policijski glasnogovornik Dražen Laljek.

Komentara 3

Avatar tkozna
tkozna
09:24 04.10.2014.

A, komunalni redar je zadužen samo za nošenje kape?!

MH
mrtav-hladan
20:19 30.09.2014.

Ne stoji u priopćenju dali mu je poslje onanisanja kupio bar čokoladu ....

Avatar Peterančan
Peterančan
11:51 03.10.2014.

Godinama gospoda policajci sjede u autima, ili se griju ili hlade, svaki policaj - jedan auto. Pješačke patrole NE POSTOJE. U normalnim državama, po dvoje/dvojica, patroliraju pješice, na biciklima, na konjima, kroz sve predjele gradova, svakih nekoliko minuta ih možete vidjeti. A kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije