Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Fritaja na Korzu za pomoć Socijalnoj samoposluzi

fritaja
Dusko Marusic/PIXSELL
16.04.2014.
u 10:35

Riječani će fritaju moći kušati na riječkom Korzu od 10,30 sati

Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s riječkim ugostiteljima, u proljetnom Ri gastro tjednu šparoga, pripremit će u četvrtak 17. travnja za Riječane i goste veliku fritaju, a prihod od prodaje namijenjen je riječkoj Socijalnoj samoposluzi.

Riječani će fritaju moći kušati na riječkom Korzu od 10,30 sati. Fritaju od šparoga pripremat će vrsni riječki kulinarski majstor Deniz Zembo sa suradnicima, što je razlog više za poziv svim građanima na ovu gastronomsku i humanitarnu manifestaciju. Cijena porcije bit će 10 kuna. S obzirom da je riječ o humanitarnoj akciji, dobrodošli su i viši prilozi za porciju budući da će prikupljena sredstva omogućiti ugodnije uskrsne blagdane i svakodnevicu za sve sugrađane koji trebaju pomoć Socijalne samoposluge.

>> Sportaši vas pozivaju da pomognete splitskim beskućnicima i pučkim kuhinjama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije