Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila obožavatelje

Zvijezda iz 90-ih: Cijeli Majčin dan provela sam bez šminke zahvalna što me vole takvu kakva jesam!

tajči
Foto: Facebook
1/5
09.05.2016.
u 14:19

Fotografijom je htjela poslati poruku svim ženama da njihovu istinsku ljepotu ne može zamijeniti teška šminka

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči jučerašnji Majčin dan provela je u društvu svojih najdražih muškaraca – supruga Matthewa i sinova Evana, Blasisa i Dantea. 

Zvijezda 90-ih na svom Facebooku objavila je fotografiju na kojoj bez imalo šminke pozira sa svojim sinom. Fotografijom je htjela poslati poruku svim ženama da njihovu istinsku ljepotu ne može zamijeniti šminka. 

– Za sve one djevojke koje ne misle da su predivne i bez šminke. Trebalo mi je jako mnogo vremena da se odviknem od toga. Još uvijek volim biti dotjerana, no više ne mrzim samu sebe bez šminke – započela je Tajči pa ispričala jednu istinsku anegdotu iz svog života. 

– Ovaj dječak jednog dana me upitao ''Zašto se šminkaš?'' Odgovorila sam mu najjednostavnijim odgovorom kojeg sam se tada sjetila: ''Da bih izgledala lijepo.'' Oči su mu se u tom trenutku raširile i sav iznenađen upitao me: ''Tko ti je rekao da bi bila ružna bez šminke?''

Provela sam Majčin dan bez trunke šminke zahvalna jer znam da me vole upravo onakvu kakva jesam – napisala je pjevačica i dodala da na fotografiji nosi krunu jer se uz svoje muškarce osjeća baš kao princeza. 

Njena objava oduševila je mnogobrojne obožavatelje koji su se s pjevačicom složili u tome da žene ne trebaju tešku šminku da bi pokazale svoju pravu ljepotu

>>Tajči: Nemam nikakve namjere sudjelovati u Big Brotheru

Komentara 12

LU
luftbrenzer
16:06 09.05.2016.

"Provela sam Majčin dan bez trunke šminke ..."-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Nevjerojatna žrtva! Fasciniran sam tolikom požrtvovnošću Tajči, blagoslovljena bila za svagda.

HR
hrvatska91
16:00 09.05.2016.

To je naša lijepa dobra Tajči... Bog blagoslovio nju i njenu obitelj...

Avatar lilablue666
lilablue666
15:10 09.05.2016.

majke ti, zahvalna je da je vole takvu kakva je ( pazi, nisu tražili da bude takva kakva nije!!!)...kako lijepo od njih,nisu tražili da ode na 435768 palstičnih zahvata, jerbo kakti majku se može voljeti samo ako je tip-top, estetski u svim pogledima prolazna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije