Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eskalirao sukob

Zorica na rubu: 'Iz kuće odlazim ili ja ili ona'

big brother
Foto: PR FOTO
1/5
26.10.2015.
u 12:21

Dok su ostali stanari već odavno shvatili da je Mirjanina misija živcirati Zoricu dok ne krene urlikati, čini se da jedino Zorica ne shvaća što je naumila 22-godišnja Bosanka.

Iako bi se trebala koncentrirati na tjedni zadatak – mjuzikl ''Čarobnjak iz Oza'', Zorica ima prečeg posla. Ovog puta iz takta ju je po tko zna koji put izbacila Mirjana.

Dok su ostali stanari već odavno shvatili da je Mirjanina misija živcirati Zoricu dok ne krene urlikati, čini se da jedino Zorica ne shvaća što je naumila 22-godišnja Bosanka. Tako su u jučerašnjoj emisiji gledatelji vidjeli kako je 48-godišnja srpska pjevačica poludjela već od same činjenice što je Mirjana izustila njezino ime. Nakon urlikanja da će Big Brother jednom završiti, a da je Mirjana dirnula u trofaznu struju, Zorica je uletjela u Ispovjedaonicu gdje je već bila Barbara. Uznemireno je Big Brotheru pričala da dalje ne ide i da će iz Kuće izaći ili ona ili Mirjana.

No, nije ovo prvi put da Zorica drami kako želi van. Još na samom početku je pričala kako joj nedostaje obitelj te da želi van, a poslije su krenuli „ozbiljniji“ problemi. Najprije nije mogla smisliti Gorana, nazivala ga je pogrdno te sama priznala da mu je izgovorila gnjusne riječi te je htjela izaći iz Kuće. Kada joj je Big Brother smjestio tjedni zadatak u kojem je Luća, njezin omraženi neprijatelj bio u timu, također je vikala da želi van. A kada joj je Big Brother tjedan za tjednom dodjeljivao Luću u tim, nastao je totalni kaos. Plakala, je tresla se, vikala da ona to ne može i da toliki profesionalac ipak nije.

Htjela je Zorica izaći i kad je Steffani odlučila napustiti kuću jer je tvrdila da više ništa neće imati smisla ako Splićanka ode. No, kako bilo, Zorica je i dalje tu.. Do kada? 

>>Đorđe je kliknuo s Lućom, ali živcira stanarke BB kuće

>>Stanari šokirali odgovorima: Tesla je umro u Italiji, a Island je glavni grad Islanda

Komentara 7

ME
medved12
15:52 26.10.2015.

he he izbrisali mi komentar onda je bolje da ih i ne dopuštate

ME
medved12
15:55 26.10.2015.

idi bre zorice u kalabaster ha ha tata Kopo maže

AR
alphatov@r
08:22 27.10.2015.

800 000 hrvata gleda Crnu ruzu, a seru po BB..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije