Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5

Zoran oduševio ekipu, samo je jedna osoba dala devetku: 'Glavno jelo je trebalo dosoliti, a sipa je bila tvrda'

Večera za 5
Foto: RTL
1/7
16.04.2024.
u 20:00

Nakon što je ekipu oduševio desertom, Zoran je udijelio ekipi prigodne poklone, a potom je uslijedilo iznenađenje - grupa 'Brada'

Poduzetnik Zoran Jelčić (43) ugostio je protukandidate u drugom danu ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru osvojio je visokih 39 bodova! Oduševio je ekipu koja mu je redom dijelila desetke, a samo mu je Nikolina dala devet bodova. "Sipa je bila tvrda, desert odličan, a glavno jelo je trebalo dosoliti", zaključila je Nikolina. Ostalima je sve bilo savršeno. "Sve je bilo daleko od onog što sam očekivao i nadao se, stvarno me večera oduševila", zaključio je Ljubo. 

Pripravu večere započeo je Zoran desertom nazvanim 'Slatka melodija'. Desert je spravio od finih krema kao što su čokolada, vanilija i lješnjaka. "Previše mi je medeno ovo sve, on meni više liči na pjesnika nego na kuhara", kroz smijeh je komentirao Ljubo. "Puding od vanilije i lješnjake obožavam, te kombinacije super idu", dodala je Nina o desertu. Uslijedila je priprava predjela 'Rižotna harmonija'. "Bit će rižoto od sipe i gambera sigurno", procijenila je Nikolina. "Rižoto od sipe, to je vrh", dodao je Ljubo. Za kraj, domaćin je spravio glavno jelo - 'Ritam mora na otvorenoj vatri'. "Pretpostavljam pečena riba, vjerojatno par vrsta riba", komentirao je Nedjeljko. "San snova je ovo što je prezentirao na večeru", zaključio je Ljubo. Radilo se o hobotnici s krumpirima pod pekom. 

Nakon što je spravio jela, okrenuo se Zoran pripremi za doček gostiju. Dočekao ih je uz prigodne aperitive - orahovac, borovnicu, višnju, ružovaču i drenovaču. "Bio je nervozniji nego ja", komentirao je doček domaćina Zoran. "Bio je jako nervozan i u tremi", dodala je Nikolina. "Aperitiv je bio odličan, tražio sam ružu, ruža mi se sviđa", zaključio je Ljubo. Višnjevača je Nikolini i Zoranu bila prejaka. Kako bilo - uslijedila je 'Rižotna harmonija'. 

VEZANI ČLANCI: 

Predjelo se svidjelo ekipi izgledom. "Odlično, no nedostajalo mi je papričice, volim malo pikantnije. Bilo je, ipak, sve izbalansirano i ukusno", komentirala je Nina. "Bilo je ok, ali je sipu trebao još kuhati", dodala je Nikolina. "Nikad nisam ovako nešto jeo, napravljen je vrhunski, nije škrtario, bilo je više sipe nego zrna riže. Vrh vrhova", zaključio je Ljubo. 

Hobotnica ispod peke bila je iduće jelo koje je Zoran donio pred goste. "Peka je izgledala fantastično, boja je bila kakva treba biti, bila je sočna, nije izgledala suho ni prepečeno", komentirala je Nina glavno jelo. "Predivno, predivno", oduševljenje nije skrivao ni Ljubo. "Ukusno, ali možda malo suho", zaključio je Nedjeljko. 

Za kraj, stigla je i 'Slatka melodija'. Zoranova prva torta ikad svidjela se ekipi. Nina je rekla da za tortu daje dupli 'like'. "Desert je bio po mojoj mjeri i guštu, uživao sam u svakom zalogaju", pohvalio je domaćina Nedjeljko. "Super je bilo sve, mislim da ove dvije gospođe neće ovaj nivo doseći", prognozirao je i Ljubo. 

Nakon što je ekipu oduševio desertom, Zoran je udijelio ekipi prigodne poklone, a potom je uslijedilo iznenađenje - grupa 'Brada'. "Večeras sam uživao, bilo je vrhunski, uživao sam u svakom trenutku i svakoj pjesmi", zaključio je Nedjeljko o večeri. "Grmilo je", složio se za kraj i Ljubo. 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije