Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio 5000 eura

Florijan u kvizu Joker nije znao odgovor na pitanje što je kikiriki, znate li vi odgovor?

Foto: Nova TV
1/6
16.04.2024.
u 19:00

Natjecatelj Florijan nije se najbolje snašao na pitanju u popularnoj grickalici koje je glasilo: Prije nego napravite maslac od njega, recite nam što je kikiriki? A) grahorica B) orašasti plod C) mahunarka D) cvijet

Natjecatelj Florijan Skok (28) iz Jastrebarskog svoju je sreću okušao u kvizu ''Joker'' u kojem je uz pomoć raspoloživih jokera točno odgovorio na devet od dvanaest pitanja te osvojio 5.000 eura. Najviše sreće donijela su mu dva posljednja pitanja na koja je odgovorio točno pa se uspio popeti na ljestvici do osvojenog iznosa.

Samopouzdano je otvorio 12. pitanje i kad ga je pročitao nije odustao nego hrabro ponudio i zaključao odgovor: Ako ste posjetili sveti grad Amritsar i njegov Zlatni hram, nalazite se u svetištu koje religije? Je li to…A) sikhizam B) zoroastrizam C) animizam D) šintoizam Borna se odlučio za odgovor A koji je bio točan.

Na putu do 5.000 eura, pomogao mu je prijatelj Borna koji je „uskočio“ kao superjoker. Do točnog odgovora svojim savjetom mu je omogućio da točno odgovori pitanje: Kad računala slave Očev dan, slave čiji rođendan, odnosno, tko nosi nadimak 'otac kompjutera'? A) Steve Jobs B) Ray Tomlison C) Charles Babbage D) Steve Wozniak. Točan odgovor bio je C) Charles Babbage.

Borna je imao poteškoće s filmskim pitanjem koje ima i veze s Hrvatskom: Tko je 2022. glumio samog sebe u filmu 'Nepodnošljiva težina golemog talenta', dijelom snimanom u Hrvatskoj? A ) Jackie Chan D) Kate Beckinsale C) Morgan Freeman D) Nicolas Cage. Točan odgovor je D, a Florijan je zaključao C.

Nije se najbolje snašao ni na pitanju u popularnoj grickalici: Prije nego napravite maslac od njega, recite nam što je kikiriki? A) grahorica B) orašasti plod C) mahunarka D) cvijet Florijan se odlučio za odgovor B, a točan je bio C.

Unatoč tri netočna pitanja, ipak je kući pošao s računom uvećanim za 5.000 eura. Novu uzbudljivu epizodu ''Jokera'' u kojem natjecatelji mogu osvojiti i 15.000 eura, ne propustite u četvrtak od 18 sati na Novoj TV!

VIDEO Damir Kedžo: 'Moraš se pomiriti da će te ljudi više pljuvati nego hvaliti'

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
Zlatarkongozambija
21:07 16.04.2024.

Netočna pitanja??? 🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije