Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Doležal

Život ne staje u pedesetima i treba si ponavljati da nikad nije kasno

08.01.2016., Zagreb - Sanja Dolezal, pjevacica i televizijska voditeljica. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
25.11.2016.
u 10:25

Osim što će voditi kulinarski show “Tri, dva, jedan – peci”, vodit će i show “Nikad nije kasno” za pjevače veterane za koji su prijave u tijeku

Na RTL-u uskoro počinje novi natjecateljski show “Nikad nije kasno”, čija će domaćica biti doajenka hrvatske glazbene scene Sanja Doležal. Već su počele prijave za show, a riječ je o konceptu u kojem se daje mogućnost da malo stariji kandidati, koji imaju više od 45. godina, okuse čari velike pozornice i zasjaje na glazbenom nebu te dobiju svojih pet minuta slave.

Šansa za starije od 45

Sanja će ih u tome podržati te savjetuje svima da se prijave jer je dobra zabava zajamčena.
– Jako sam sretna što sudjelujem u ovom showu jer se cijela emisija temelji na pozitivnoj priči ljudi koji pjevaju cijeli život. Možda su nekad i sanjali da će provesti život u pjesmi i baš zato nikad nije kasno da to i ostvare – kazala je Sanja.


Pjevačica i voditeljica nedavno je gostovala u žiriju srpskog showa “Nikad nije kasno” te za portal Grandonline izjavila:
– Pratila sam prošli serijal i od početka me zanimala ta ljudskost koju sam osjetila gledajući emisiju. Upravo tu golemu količinu pozitive, dobrote i temeljnih vrijednosti koje su zaboravljene doživjela sam još jače u emisiji u kojoj sam bila i dio žirija – rekla je te dodala:


– Mislim da si svakog jutra i svake večeri trebamo govoriti da nikad nije kasno, jer život ne prestaje u pedesetima i treba imati samo malo hrabrosti i volje te krenuti u ostvarenje svojih snova.

Sanji je tako ovo drugi voditeljski projekt. Naime, show “Tri, dva, jedan – peci”, koji također počinje uskoro, vodit će na RTL-u na koji se vratila nakon 12 godina odsustva. “Nikad nije kasno” izvorno je srpska licencija Grand produkcije, a show je u susjedstvu veliki hit u kojem je bilo i natjecatelja iz Hrvatske. Upute za prijavu za hrvatsku verziju showa na stranici su RTL-a.

Komentara 1

PU
Pulchrum
21:42 25.11.2016.

Predivna žena, predivan karakter, njen legendarni osmijeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije