Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wesley Clark veselo

Živi kao hipi: General koji je bombardirao Srbiju uživa

wesley clark i cura
Facebook
12.09.2013.
u 20:33

Bivši general NATO-a Wesley Clark, koji je vodio akciju bombardiranja Srbije, posljednje vrijeme živi pomirljiv, hipijevski život u kojem vladaju ljubav, seks i rock'n'roll.

Bivši general NATO-a Wesley Clark, koji je vodio akciju bombardiranja Srbije, posljednje vrijeme živi pomirljiv, hipijevski život u kojem vladaju ljubav, seks i rock'n'roll. Naime, NYPost, kao i ostali američki mediji, javlja da se Clark u posljednje vrijeme naveliko zabavlja sa svojom 30-godišnjom djevojkom Shaunom Mei.

Nekad strogi general, a danas simpatični umirovljenik, Clark proživljava drugu mladost. Podnio je papire za razvod od supruge Gertrude, s kojom je bio 46 godina te vrijeme provodi s mlađahnom Shaunom, kao i na glazbenim festivalima.

Tako se prije nekoliko tjedana provodio na festivalu Burning Man, a u njegovu društvu našlo se nekoliko mladih djevojaka. Shauni nije bilo ni traga, veseli je general bio s prijateljima, a otišao je oko jedan sat ujutro.

>>Wesley Clark ulaže 5,6 milijardi dolara na Kosovu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije