Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plijeni pozornost

Zgodni sin Orsata Miljenića progovorio o odnosu s ocem i ljubavi: 'Tata je ponosan'

Foto: Instagram
1/7
13.01.2022.
u 14:44

– Ne smeta me što me mediji predstavljao kao sina Orsata Miljenića, ali na neki način htio bih da me već krenu predstavljati s mojim imenom, jer mi u plivanju on nije mogao pomoći. To sam ja protiv sekundi, tako da sve što sam postigao sam postigao za sebe. Znam da se to ne može izbjeći – kazao je plivač Nikola Miljenić (23).

Sin bivšeg ministar pravosuđa i predstojnika Ureda predsjednika Republike Hrvatske Orsata Miljenića, Nikola Miljenić (23) profesionalno se bavi plivanjem, a prošle godine se posebno istaknuo zbog sudjelovanja na Olimpijskim igrama. Nikola je Hrvatsku predstavljao u disciplinama 100 metara leptir, 100 metara slobodno i 50 metara slobodno. Sportaš živi samostalno u Americi gdje studira, a zbog toga je naučio i kuhati. Nakon njegovih rezultata na Olimpijadi brzo je postao miljenikom žena.

U intervjuu za RTL.hr otkrio je da zbog plivanja nema vremena razmišljati o obožavateljicama te da je maksimalno fokusiran na uspjeh. Otkrio je kakva cura ga može privući. – Volio bih da je nasmijana, zabavna i iskrena – opisao je.

Upitan je i smeta li mu što ga mediji predstavljali kao sina bivšeg ministar pravosuđa. – Ne smeta me, ali na neki način htio bih da me već krenu predstavljati s mojim imenom, jer mi u plivanju on nije mogao pomoći. To sam ja protiv sekundi, tako da sve što sam postigao sam postigao za sebe. Znam da se to ne može izbjeći – zaključio je te dodao da je Orsat ponosan na njega, ali i da mu je dao nekoliko savjeta vezano za medijske istupe. 

Nikola je ispričao da u slobodne vrijeme se voli družiti s prijateljima, ali je istaknuo i da mu je bitno vrijeme koje provede sam: čitajući, gledajući filmove, slušajući glazbu.  

Inače, ispričao je i kako je otkrio ljubav prema plivanju. – Moj stric je bio plivač. Bila mi je i nona plivačica, pa su mene bacili u plivanje. Na početku nisam volio, a onda sam upoznao dobru ekipu i onda sam zapravo zbog ekipe ostao – prisjetio se. Rekao je da je razmišljao i o odustajanju od plivanja te da bi se za taj scenarij odlučio u slučaju da nije izborio Olimpijadu.

Dodajmo i da je Nikola diplomirao međunarodne odnose i ekonomiju te je upisao magisterij iz poduzetništva i inovacija. Ispričao je i da je zbog plivanja dobio stipendiju što mu uvelike pomaže. 

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ED
edvardl
17:03 13.01.2022.

Ponosan na tatu, koji mu je mlatio mamu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije