Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri kralja zabave

Zečić, Stavros i Grdović napravili koncert kakav se ne pamti!

stavros grdović zečić
Foto: Igor Kelčec
1/24
28.10.2014.
u 14:07

U subotu, 25. listopada u Areni Varaždin vladala je užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove

Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave – Dražen Zečić, Jasmin Stavros i Mladen Grdović, ponovno okupila i zajedno napravila koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati.

U subotu, 25. listopada u Areni Varaždin vladala je užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana.

Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.

Izvođači su maksimalno morali srezati svoje repertoare.

– Kada bi svaki pjevao kao kada smo sami, došli bismo do nekih sedam i pol do devet sati, nemoguće. Zato smo morali maksimalno smanjiti repertoar, tako da izvučemo pjesme koje su ljudima najpoznatije, tu smo radi ljudi! – rekao je Dražen Zečić.

Foto: Igor Kelčec

Varaždinci i njihovi gosti, koji su u velikom broju bili iz Slovenije gdje ovi kraljevi uživaju veliku popularnost, popunili su Arenu čime su dokazali popularnost zabavne glazbe i da ovakvih koncerata nedostaje.

Stavros je zapjevao od svog hita "Dao bi sto Amerika" do hitova s novog albuma "Ljubomorni ljudi".

– Odlična smo kombinacija! Iako, Zeko je rekao da će donijeti pršut, a ja ga nisam vidio. I Grdović je obećao donijeti sir, i njega nisam vidio. Meni su rekli da donesem vino koje ću vratiti doma i podijeliti s prijateljima – šalio se Stavros.

Zečić je zapjevao svoje hitove "Ima li nade za nas", "Stani srce", "Govore mi mnogi ljudi" do pjesama s novog albuma, a Grdović je zapalio publiku svojim svevremenskim "Nije u šoldima sve", "Evo mene moji ljudi" i ostalim, a tijekom večeri zapjevali su se i hitovi Miše Kovača.

Sudeći prema broju posjetitelja i odličnoj atmosferi koja je vladala, koncert se pokazao pravim pogotkom. "Tri kralja zabave" će se ponovno moći vidjeti u Blatu na Cetini kamo ih je Zečić pozvao na druženje i da posjete novoizgrađenu kapelicu.

>>Grdović, Stavros i Zečić održat će zajednički maratonski koncert 25. 10. u Varaždinu

>>Zečić: Ne želim pjevati bez Coce, bilo bi to kao da sam ga otpisao

Komentara 1

PI
pikica44
14:28 28.10.2014.

Kakav je to autor teksta: "Večernji.hr"????? Pa valjda autor ima ime i prezime!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije