Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i nije jedina

Zbog ove globalne prijetnje Rihanna otkazala nastup u Bogoti

Rihanna 'Anti' album
Foto: Facebook
05.07.2016.
u 08:29

Organizatori su morali otkazati cijeli festival koji je najavljivan već mjesecima

Rihanna je otkazala koncert na festivalu koji se trebao održati u Bogoti i to zbog straha od Zika virusa. Organizatori festivala Lollapalooza u Kolumbiji morali su otkazati glazbeni događaj koji je najavljivan mjesecima. Svima koji su kupili karte za ovaj koncert novac će biti vraćen. Uz Rihannu su trebali nastupiti Lana Del Rey, Disclosure,The Chainsmokers i Wiz Khalifa.

"Nakon otkazivanja izvođača nekoliko sati prije došlo je do poteškoća u pronalaženju zamjene, pa su organizatori festivala bili bili prisiljeni otkazati festival", ističe se u priopćenju. Organizatori su izrazili duboku zahvalnost svim fanovima koji su podržali festival od prvog dana, kao i svim sponzorima i medijskim partnerima, piše BBC.

Kolumbija među zemljama gdje postoji opasnost od zaraze

Iz Rihannine izdavačke kuće nije stigao nikakav komentar u vezi otkazivanja koncerta.

Podsjetimo, Svjetska zdravstvena organizacija upozorila je kako je upravo Kolumbija jedna od zemalja gdje postoji opasnost od zaraze.

Zika virus je izazvao veliku zabrinutost kod organizatora, sportaša i gledatelja koji idu na Olimpijske igre u Rio de Janeiro. Zika virus je relativno bezopasan za većinu ljudi, ali je opasan za trudnice. Naime, kod većine infekcija virusom, zika izaziva samo blaže simptome poput bolova u zglobovima, visoke temperature, glavobolje i osipa. No, ukoliko se zaraze trudnice, zika virus može ostaviti velike posljedice na fetus zbog čega se djeca rađaju s mikrocefalijom.

>> Rihanna u seksi kostimu Ninja kornjača obara s nogu

Ključne riječi

Komentara 1

LE
leffe
09:43 05.07.2016.

Moj zakljucak - Rihanna je trudna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije