Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru je

Vruće fotke! Naša zgodna pjevačica uživala na plaži, pokazala guzu u tangicama

Split: Pjevačica Maja Bajamić
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
19.05.2022.
u 18:30

Maja je podijelila seriju fotografija i video, a posebnu pažnju privlači i ona na kojoj je istaknula stražnjicu u tangicama s leopard uzorkom.

Pjevačica Maja Bajamić objavila je na Instagramu fotku na kojoj je u crnom bikiniju. Maja je tako pokazala da uživa na moru, a seksi fotkom razveselila je svoje pratitelje. 

Maja je podijelila seriju fotografija i video, a posebnu pažnju privlači i ona na kojoj je istaknula stražnjicu u tangicama s leopard uzorkom. 

 

Fotke je lajkalo više od četiri tisuće ljudi, a brzo su se počeli nizati i komnetrati. 

"Majo, bomba si","Seksi žena", pisali su joj pratitelji. 

Podsjetimo, Maju su brojni interesi i angažmani nagnali su je i da uđe u poduzetničke vode pa se krajem prošle godine odlučila samozaposliti.

– Odlučila sam samo službeno imati "svoju kuću" na papiru i sve što prošlih 12 godina radim zbrinuti na jedno mjesto, da protočnost materije bude na jednom mjestu s obzirom na to da sam ja protočna na sto mjesta. Bio je to samo logičan potez – otkrila je kako je do te odluke došlo. Cijeli proces ulaska u poduzetničke vode za Maju je trajao četiri mjeseca, a ona je istaknula da je razlog toliko dugom periodu njezin životni tempo koji se sastoji od svirki, sastanaka, putovanja, snimanja i svih drugih obveza.

– Hvala Ivani Paradžiković koja mi je pomogla u procesu pisanja poslovnog plana. Divno je i za mene posebno emotivno kada je žena potpora ženi – kazala je. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
20:04 19.05.2022.

Šta reci bez crvenog kartona

KU
kuramela
19:42 19.05.2022.

Jučer sam u komentaru napisao riječ Guzica, i dobio žuti karton, a ovdje novinar napiše Guza i to nije za žuti karton. Koja je razlika između guze i guzice, uostalom kako može za odraslu osobu napisati pokazala je guzu, a nije guza već guzica jer je riječ o odrasloj osobi, a ne djetetu.Dajem novinaru žuti karton, a on meni vjerojatno crveni. Živjela ( sloboda) govora.

KU
kuramela
19:33 19.05.2022.

Ma koja predivna pjesma Majo ,suze mi nadiru, šugamane cidin, a suze ne staju dok mislim na Maju, u tom jadu nagazih na baju. Sada suze potekoše nove, jadna baja, sredila nas Maja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije