Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKA OBITELJ

VIDEO Princ William prvi put viđen sa sinom nakon objave dijagnoze princeze Kate

Foto: Screenshoot
1/9
12.04.2024.
u 14:07

William pokušava oraspoložiti svoju djecu s kojom provodi slobodno vrijeme, a najčešće ga se može vidjeti u društvu najstarijeg sina Georgea. U najnovijem javnom pojavljivanju tata i sin uživaju dok zajedno gledaju utakmicu četvrtfinala Konferencijske lige između domaće Aston Ville i francuskog Lillea.

Princ William (41) prolazi kroz teške trenutke nakon što mu je supruzi, princezi Kate Middleton (42) dijagnosticiran karcinom. Takve vijesti izazvale su potres u kraljevskoj obitelji, s posebnim naglaskom na one najmlađe. Točnije, princ i princeza od Walesa iz braka imaju troje maloljetne djece - prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte - koje treba zaštititi od anksioznosti, straha i od majčine dijagnoze čije ozbiljnosti su ipak svjesna.

William u ovom periodu pokušava oraspoložiti svoju djecu s kojom provodi slobodno vrijeme, a najčešće ga se može vidjeti u društvu najstarijeg sina Georgea. U najnovijem javnom pojavljivanju tata i sin uživaju dok zajedno gledaju utakmicu četvrtfinala Konferencijske lige između domaće Aston Ville i francuskog Lillea. To je prvi put nakon objave dijagnoze da su kamere zabilježile Williama u društvu njegove djece. Princ je inače veliki obožavatelj kluba iz Birminghama.

GALERIJA: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

U videu kojeg je objavio Daily Mail, a kojeg možete pogledati ovdje, princ od Walesa zajedno s Georgeom aplaudira nakon što je Villa postigla pogodak za rano vodstvo na utakmici. Nakon toga su sin i on razmijenili nekoliko riječi. Na sebi su nosili elegantnu, neupečatljivu odjeću, pri čemu je dječak oko vrata ogrnuo plavi navijački šal. 

Obitelj je uskrsne praznike provela boraveći u Anmer Hallu u Norfolku gdje im je društvo pravila najbliža rodbina. Za to vrijeme Kate se liječi od nepoznatog oblika raka, otkrivenog tijekom rutinske operacije abdomena početkom godine. 

Podsjetimo, princ William iznenadio je javnost nakon što se javio na društvenoj mreži Instagram. Naime, članovi kraljevske obitelji ne javljaju se često na društvenim mrežama, zato kada nešto objave, to postaje velika vijest i prilika za fanove da krenu s novim teorijama o njihovu životu. Willam, čija se obitelj suočava s teškim danima, nije objavio ništa o sebi ni o njima, već je Instagram Story posvetio nogometašici Rachel Daly. Ona je najavila povlačenje iz engleske ženske reprezentacije s kojom je osvojila Euro 2022.

Vezani članci:

- Hvala ti za toliko nezaboravnih nastupa za Lavice! Sada ti želim mnoštvo golova za Villu! - napisao je princ. Kate je, podsjetimo, u svojoj objavi u kojoj je otkrila da ima rak posebno zahvalila princu Williamu.

- Veliki izvor utjehe i sigurnosti pružalo mi je to što je William bio uz mene. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači - rekla je princeza od Walesa. 

GALERIJA: Kralj Charles stigao na misu za Uskrs

1/9

Ovo je teška godina za kraljevsku obitelj jer je i britanskom kralju Charlesu III. (75) i njegovoj snahi, princezi od Walesa Kate Middleton dijagnosticiran rak. Buckinghamska palača početkom veljače objavila je kako je britanskom kralju nakon rutinske operacije povećane prostate dijagnosticiran rak, pritom ne otkrivajući o kakvom je karcinomu riječ. Zbog svojeg zdravstvenog stanja bio je prisiljen otkazati sve svoje javne angažmane.

Umjesto njega sav posao odradit će osobe od njegova najvećeg povjerenja – kraljica Camilla, princeza Anne te princ Edward i vojvotkinja Sophie. Iz palače nisu podijelili detalje o točnoj kraljevoj dijagnozi niti u kojem je stadiju rak, ali kasnije su izvijestili da kralj ide na liječenje i da se dobro osjeća.

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

 

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije