Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na tik toku

VIDEO Kakva razlika! Natjerala muža da obrije bradu pa požalila kad ga je vidjela: 'Počinila sam zločin'

Foto: Tik Tok
1/9
22.05.2024.
u 19:11

Sophie je svoju grešku shvatila i sama, te je na sam video napisala kako je njena ideja da se suprug obrije najgora ideja znana čovječanstvu, a rezultat je čak nazvala i zločinom za čovječanstvo.

Sophie Clarke  postala je viralna na TikTok-u nakon što je objavila video svog supruga,kojeg je natjerala da obrije bradu nakon nekoliko godina. "Ženo, od čovjeka koji je mogao srušiti stablo i izgraditi kuću u šumi do tipa koji te pita možeš li mu otvoriti staklenku krastavaca", Tako mi je žao na tvom gubitku", "Imaš predivnu suprugu", "Zalijepi natrag bradu", te da nema šanse da je to ista osoba, bile su samo neke od reakcija pratitelja i onih koji su imali priliku nasmijati se, ali i šokirati pogledavši ovu transformaciju. 

@sophieclarke555 A crime to humanity. #hairfail #funny #fyp #husband #marriagehumor ♬ Pedro - Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

 

Sophie je svoju grešku shvatila i sama, te je na sam video napisala kako je njena ideja da se suprug obrije najgora ideja znana čovječanstvu, a rezultat je čak nazvala i zločinom za čovječanstvo. 

VEZANI ČLANCI:

Video je u tjedan dana prikupio čak 38 milijuna pregleda, a pratitelji su Sophie ostavili preko pedeset tisuća komentara.  Sophie i njen suprug na komentare su odgovarali pozitivno i čini se da im je cijela situacija zapravo smiješna. Sophie je podržala komentar "Od Vikinga do Kate Moss" ispod viralnog videa odgovorom da njen suprug voli komentare i kako je sve zabava i igra.

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

1/26

Nakon originalnog videa u kojem su isječci supruga prije i poslije brijanja, Sophie je postavila još nekoliko objava na tu temu odgovarajući na neke od komentara. 

VIDEO Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Ključne riječi

Komentara 4

LO
loraxy
21:53 22.05.2024.

Bradu puštaju muškarci se nekim nedostacima na licu da ih prikriju kao i muškarci sa neprivlačnim crtama lica kao što je dokaz i ovaj lik. Uglavnom, brada prikriva ali zato "naglašava" muškost, a ispod se krije "nešto ružnjikavo".

Avatar lola lola
lola lola
03:19 23.05.2024.

Svasta, pa to uopce nije isti covjek ali doslovno. Prvi je misicav I ima bar 35 godina. Drugi je kao neki teen od 18 bez misica.

ID
Ivo_didin
01:51 23.05.2024.

loraxy, je, ispod se krije nešto ružnjikavo kao tvoja duša..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije