Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lukavo iskoristio priliku

Velika drama na pozornici Grammyja: Jay-Z isprozivao Akademiju i stao na stranu Beyonce

Foto: Profimedia
1/19
05.02.2024.
u 14:38

Reper Jay-Z na pozornici Grammyja isprozivao je Akademiju za diskografsku umjetnost i znanost zato što njegova supruga Beyonce ima najveći broj osvojenih kipića, ali ne i onaj za najbolji album godine.

Na sinoćnoj dodjeli nagrade Grammy slavni reper Jay-Z prozvao je Akademiju za diskografsku umjetnost i znanost zato što njegova supruga Beyonce nikada nije osvojila nagradu za album godine, unatoč tome što je pjevačica i ženski izvođač s najviše osvojenih Grammyja ikada. Dok je reper primao nagradu za svoj rad u glazbenoj industriji "Dr. Dre Global Impact", poznati je glazbenik iskoristio svoj trenutak da osudi akademiju jer je "omalovažavala njegovu ženu".

– Ne želim osramotiti ovu mladu damu, ali ona ima više Grammyja od svih i nikada nije osvojila nagradu za album godine – govorio je dok je na pozornici bio s najstarijom kćeri Blue Ivy, a sve oči bile su uprte u njega. – Najviše Grammyja, no nikada nije osvojila album godine. Nešto mi tu ne štima – rekao je, a Beyonce je bila u publici vidno dobro raspoložena, a ono što je bilo zanimljivo jest njezin outfit s bijelim kaubojskim šeširom. 

Nakon toga je žestoko nastavio kritizirati kolege glazbenike te priznao da neki od njih nisu ni zaslužili biti nominirani u određenim kategorijama ove prestižne nagrade. – Neki od vas će otići kući večeras i osjećati se kao da su pokradeni. Neki od vas bi mogli biti opljačkani – našalio se 54-godišnji Jay-Z i dodao kako je nervozan kada govori istinu te je istaknuo kako neki od nominiranih glazbenika ipak ne spadaju u kategoriju ovih koji će po njegovu mišljenju biti pokradeni.

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI: 

 


Reper je nastavio u istom tonu te je kazao da jednostavno želi da Akademija "organizira nagrade kako treba ili se dovede u red", piše Page Six. Podsjetimo, 42-godišnja Beyoncé četiri puta bila je nominirana za album godine, ali je izgubila od Taylor Swift, Adele, Harryja Stylesa i Becka.

 

Foto: Profimedia

 

Do danas je bila nominirana za ukupno 88 Grammyja, a osvojila ih je čak 33. Naime, poznata je glazbenica taj rekord postavila na prošlogodišnjoj dodjeli Grammyja kada je osvojila čak četiri prestižna kipića, uključujući i onaj za najbolji dance/elektronički album. Taj je rekord do te večeri, s 31 osvojenim trofejom, držao pokojni dirigent klasične glazbe Georg Solti.

 

VIDEO: Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije