Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen na dodjeli nagrada

Nakon što je osvojio tri Grammyja, policija repera u lisicama izvela iz dvorane

66th Annual Grammy Awards in Los Angeles
Foto: DAVID SWANSON/REUTERS
1/22
05.02.2024.
u 09:39

Reper je kasnije pušten na slobodu u 20:37 po lokalnom vremenu i zakazano je da se pojavi na sudu zbog slučaja 29. veljače u Los Angelesu.

Reper Killer Mike (48), čije je pravo ime Michael Render, na ovogodišnjim Grammyjima je osvojio tri nagrade: za najbolji rap album, najbolju rap izvedbu i najbolju rap pjesmu. No, njegovo uhićenje zasjenilo je sve nagrade. Naime, u videu koji kruži internetom, Mikea su u lisicama odveli policajci iz dvorane u kojoj se dodjela održala.

Glasnogovornik policije, časnik Mike Lopez, rekao je da je reper uhićen zbog sukoba unutar dvorane. TMZ piše da je Killer Mike oborio zaštitara koji je radio na osiguranju Grammyja. Reper je kasnije pušten na slobodu u 20:37 po lokalnom vremenu i zakazano je da se pojavi na sudu zbog slučaja 29. veljače u Los Angelesu.

Podsjetimo, pop zvijezda Taylor Swift osvojila je u nedjelju nagradu Grammy za album godine, i to po četvrti put, što predstavlja rekord u glazbenoj industriji. Albumom „Midnights” Swift je po četvrti put osvojila Grammy za album godine i tako nadmašila legende Franka Sinatru, Paula Simona i Stevieja Wondera, koji su tu nagradu osvojili po tri puta.

- Hvala vam što mi dajete priliku da radim ono što toliko volim. Ovo je ludo - rekla je na rubu suza dok je zahvaljivala suradnicima Lani Del Rey i Jacku Antonoffu.

VEZANI ČLANCI

I niz drugih glavnih nagrada osvojile su pjevačice. Pjesmom godine proglašena je balada "What Was I Made For?", napisana za film "Barbie", koju izvodi Billie Eilish.

Miley Cyrus osvojila je, pak, Grammy za snimku godine za pjesmu "Flowers", dok je najboljom novom izvođačicom proglašena r&b i pop pjevačica Victoria Monet.

Nagrade Grammy dodijeljene su u više od 90 kategorija, a pobjednike su izabrali glazbenici, producenti, inženjeri i drugi koji čine Recording Academy.

VIDEO Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije