Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajnost?

U seriji 'Biblija' Sotona izgleda kao Barack Obama!

Obama Sotona
Screenshot/YouTube
18.03.2013.
u 20:33

Sličnost je otkrio američki kršćanski konzervativac Glenn Beck te svoje sumnje objavio na Twitteru. Beck je tu seriju još prije nazvao "jednom od najvažnijih posljednjih desetljeća".

Hit "mini-serija" History Channela "Biblija" ovog vikenda je privukla još veću pažnju u SAD-u jer Sotona neodoljivo podsjeća na američkog predsjednika Baracka Obamu, piše The Hollywood Reporter.

Sličnost je otkrio američki kršćanski konzervativac Glenn Beck te svoje sumnje objavio na Twitteru. Još prije je Beck tu seriju nazvao "jednom od najvažnijih posljednjih desetljeća". Beck u tweetu nije koristio ime Baracka Obame nego je samo napisao "taj tip".

U seriji Sotonu glumi Mohamed Mehdi Ouazzani, a čini se da su šminka i drugi produkcijski trikovi učinili "magiju" te on podsjeća na američkog predsjednika Baracka Obamu.

 

Ključne riječi

Komentara 6

MM
marija malika
22:14 18.03.2013.

Ništa nije slučajno!

YU
yututu
21:19 18.03.2013.

Pa ako mediji tako tvrde, onda to mora postati istina

LP
Lebron Petrovic
22:59 18.03.2013.

Koji likovi ! Pa Barak ima puno više dobroga u sebi nego zloga !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije