Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Andrea 'skinula' Severinu i odnijela pobjedu!

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/20
16.11.2014.
u 22:40

Andrea Andrassy kraljicu estrade odlično je "skinula" i pjesmom "Moja štikla" pobrala sve glasove žirija u sedmoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato''

Iako ju je transformacija u Severinu najviše plašila, pokazalo se da mjesta strahu nije bilo.

Andrea Andrassy kraljicu estrade odlično je "skinula" i pjesmom "Moja štikla" pobrala sve glasove žirija u sedmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato u znaku Eurosonga.

Nastupila je i naša jedina pobjednica Emilija Kokić, a Andrea je nagradu dodijelila Hrabrom telefonu.

Odličan je bio i Giuliano koji je odglumio baš Emiliju koju je pak osvojila Minea izvedbom Ruslane.

Foto: Nova TV, RTL

>>I Emiliju Kokić šokirala je ova Giulianova transformacija: 'Imala sam osjećaj kao da sam duh'

>>Prepala sam se kad sam prošla pokraj kombija u pauzi i vidjela svoj odraz u staklu

Komentara 9

SA
samoborka
09:05 17.11.2014.

Meni ide na zivce ljigavi ziri koji se svima od natjecatelja dodvorava i uvlaci, umjesto da ubace i malo humoristicne kritike i sarkazma u svoje komentiranje. Bezvezni su. A Sandra Bagaric jednostavno Ubija s tim neprestanim forsiranjem verbalnog izigravanja bosancice-cobanice.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:11 17.11.2014.

Evo, mlada lijepa i obrazovana djevojka spustila se na nivo starice s samo osnovnom skolom, izvela njenu pjesmu koja je polucila katarstrofalan rezultat na takmicenju i pobijedila.

DU
Deleted user
08:04 17.11.2014.

Kako su natjecatelji svojim glasovima sprijecili namjeru organizatora da se show:"tvoje lice zvuci poznato" pretvori u Show:" Promovirajmo Vandu...bevandu" Ma ne mozes vjerovati kako mala štičenica iz emisije u emisiju dobiva na "rugletu" izbor po svom glasu, stasu, spolu ii mogucnostima? Nikako da dobije Senu M ili Esmu Redjepovu naprimjer. Tocno se osjetilo kako je ekipa na foteljama osjetila i izignorirala malu manipulacijicu....he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije